Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marea surpriză a iernii! Cine este fundaşul central pe care Becali vrea să-l transfere. Vin 6 jucători la FCSB, pleacă Gnohere şi Romario Benzar

Marea surpriză a iernii! Cine este fundaşul central pe care Becali vrea să-l transfere. Vin 6 jucători la FCSB, pleacă Gnohere şi Romario Benzar

Superliga

Comentarii

Gigi Becali a anunţat că va face şase transferuri în iarnă: doi fundaşi centrali, doi mijlocaşi centrali şi doi atacanţi care pot juca şi pe flancuri. Unul dintre jucătorii ţintiţi de patronul FCSB ar fi Iulian Cristea, de la Gaz Metan Mediaş.

Patronul FCSB anunţă că va urma o campanie intensă de transferuri. În afară de portar, Gigi Becali spune că va întâri toate compartimentele. Omul de afaceri susţine că va transfera doi atacanţi, doi mijlocaşi şi doi fundaşi centrali. Unul dintre ei ar putea fi o adevărată surpriză, Iulian Cristea, jucător legitimat la Gaz Metan Mediaş.

În vârstă de 24 de ani, Cristea joacă fundaş central, dar poate evolua şi la închidere. În acest sezon a jucat în 16 meciuri, a marcat două goluri şi a reuşit două assist-uri. Pe transfermarkt.com este cotat la 500.000 de euro, dar Gigi Becali speră să plătească mai puţin de atât.

Vrea să-i vândă pe Romario Benzar şi Harlem Gnohere

Din iarnă, Nicolae Dică ar putea rămâne fără doi dintre cei mai importanţi jucători. Gigi Becali susţine că are ofertă clară pentru Romario Benzar, însă de la o echipă din ţările arabe. Patronul FCSB s-a arătat dispus să-l lase să plece, deşi este cel mai bun fundaş dreapta pe care-l are în lot.

Însă cea mai grea pierdere ar putea fi plecarea lui Harlem Gnohere. Francezul de 30 de ani este singurul atacant veritabil pe care Dică îl are în lot şi este cel mai bun marcator din echipă, cu 10 goluri marcate în campionat. Gigi Becali susţine că există o ofertă şi pentru Gnohere, însă nu este dispus să-l cedeze pentru mai puţin de şapte milioane de euro.

Afla mai multe despre: gigi becaliharlem gnoherefcsbromario benzarliga 1 

viewscnt
Articole similare