Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marea "ţeapă" a lui Diego Simeone. Cifrele dezastruoase al celui care a fost cel mai scump transfer din istoria lui Atletico

Marea "ţeapă" a lui Diego Simeone. Cifrele dezastruoase al celui care a fost cel mai scump transfer din istoria lui Atletico galerie foto

La Liga

Comentarii

Diego Simeone a clădit un imperiu la Atletico Madrid. Nu doar că a adus rezultatele incredibile, ci şi a mărit bugetul echipei prin transferuri ieftine, care s-au dovedit a fi mai târziu extrem de profitabile. Însă odată cu mărirea bugetului, Atletico a început să facă şi afaceri pe bani mulţi.

Astfel, în vara anului 2018, Thomas Lemar a devenit cel mai scump transfer din istoria lui Atletico Madrid, care le-a plătit celor de la AS Monaco nu mai puţin de 70 de milioane de euro. În acea vară, Lemar câştigate titlul mondial cu Franţa. 

  • Recordul lui Lemar a fost doborât de transferul lui Joao Felix de la Benfica, în vara anului 2019 

Debutul oficial al lui Lemar, în Supercupa Europei cu Real Madrid, a întărit speranţele fanilor lui Atletico că Diego Simeone a avut, încă o dată, ochi bun la jucători. Însă timpul a arătat că francezul a fost o mare "ţeapă" pentru clubul de pe Wanda Metropolitano. În această lună, mai exact pe 20 aprilie, se va împlini un an de zile de când Lemar nu a mai marcat pentru Atletico Madrid. Tot un an a trecut şi de la ultimul assist al lui. 

Thomas Lemar poate pleca de la Atletico Madrid

Este clar că jucătorul născut în Guadelupe nu s-a acomodat deloc la Madrid. A marcat doar trei goluri şi a oferit şase assist-uri în 67 de meciuri jucate pentru Los Rojiblancos, astfel că singura lui soluţie pentru a prinde Campionatul Mondial de anul viitor este să plece de la Atleti. 

Acest lucru nu va fi deloc uşor. Din moment ce Atletico a plătit 70 de milioane de euro pe el, iar investiţia nu a fost amortizată de performanţele mijlocaşului ofensiv, clubul urmăreşte să primească o sumă importantă de pe urma lui, însă cota francezului a scăzut drastic. În acest moment, este apreciat la 30 de milioane de euro pe transfermarkt.com. 

Afla mai multe despre: diego simeoneatletico madridthomas lemar 

viewscnt
Articole similare