Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marea temere a lui Dan Petrescu, după schimbarea radicală făcută de UEFA: "Dacă se întâmplă asta, sigur nu ne calificăm!"

Marea temere a lui Dan Petrescu, după schimbarea radicală făcută de UEFA: "Dacă se întâmplă asta, sigur nu ne calificăm!"

CFR Cluj

Comentarii

Dan Petrescu se teme de ce e mai rău, după ce UEFA a decis ca preliminariile cupelor europene din sezonul viitor să aibă loc într-o singură manşă.

În contextul pandemiei de coronavirus, pentru a minimaliza riscurile, UEFA a decis ca meciurile din preliminariile cupelor europene să se joace într-o singură manşă, nu tur-retur, cum a fost până acum. Echipa care va juca pe teren propriu va fi stabilită prin tragere la sorţi.

Măsura va fi aplicată atât pentru Champions League, cât şi pentru Europa League. Excepţie va fi play-off-ul Ligii Campionilor, care se va juca în două tururi, ca şi până acum.

"La ghinionul nostru de anul trecut mi-e şi frică să mă gândesc cine merge la tragere că sigur vine cu cea mai bună echipă şi în deplasare meciul. Şi dacă vine aşa, nu ne calificăm. Dacă avem doar un meci, cu o echipă mai bună ca noi, în deplasare, greu", a mărturisit Dan Petrescu, într-o conferinţă de presă.

Câte echipe din Liga 1 vor juca Champions League şi Europa League

În prezent, România ocupă abia locul 28 în clasamentul coeficienţilor. Ceea ce înseamnă că vom trimite o echipă în preliminariile Champions League şi trei în preliminariile Europa League.

Afla mai multe despre: petrescu 

viewscnt
Articole similare