Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marea temere a lui Patrick Mouratoglou. În ce s-ar putea transforma US Open

Marea temere a lui Patrick Mouratoglou. În ce s-ar putea transforma US Open

Tenis

Comentarii

Antrenorul Serenei Williams, Patrick Mouratoglou, se teme că, în condiţiile actuale, cu multe restricţii impuse de pandemia de coronavirus, turneul US Open va deveni un campionat al Statelor Unite.

"Dacă există o carantină la întoarcerea din Statele Unite, asta înseamnă că va fi imposibil de jucat la Madrid şi la Roma. Şi dacă nu pot juca aceste turnee din cauza carantinei, asta înseamnă că vor petrece două săptămâni fără să facă nimic într-o cameră de hotel chiar înainte de grand slam-ul pe zgură (n.r. - Roland -Garros). Mi se pare o nebunie. Văd că situaţia din New York se îmbunătăţeşte în fiecare zi. Dar, în acelaşi timp, văd că există o mulţime de restricţii în ceea ce priveşte călătoriile. Există încă multe întrebări fără răspuns. Pentru mine, există încă o îndoială când vine vorba de US Open. Dacă federaţia americană este în măsură să răspundă la toate aceste întrebări, şi înţeleg că este dificil pentru ei, atunci probabil că şansele de a vedea US Open că se joacă vor creşte. Dar despre sud-americani sau australieni? US Open nu poate deveni Campionatul Statelor Unite, nu?", a spus el, potrivit lequipe.fr.

Aceste probleme de circulaţie a persoanelor îl preocupă pe Mouratoglou, în special pentru că nu este sigur că Serena Williams, înscrisă la US Open, va putea merge apoi în Europa.

"Serena se află în aceeaşi situaţie ca probabil toţi cei care vor juca în Statele Unite. Tehnic, nu ştiu dacă un jucător care a fost în SUA, şi Serena locuieşte acolo, poate merge în Europa fără să facă faţă restricţiilor. Din nou, toţi jucătorii, nu doar Serena, aşteaptă un răspuns. Serena îşi doreşte cu adevărat să joace turnee europene, dar spune că vrea să ştie dacă va fi posibil", a spus antrenorul.

Întrerupt de pandemia de coronavirus, circuitul feminin se reia la 3 august, la Palermo, cu un turneu de categorie WTA Internaţional. Dacă nu va fi anulat, US Open ar trebui să se desfăşoare la datele iniţiale, 31 august - 13 septembrie, iar turneul de la Roland Garros, al doilea grand slam al anului, programat iniţial între 24 mai şi 7 iunie, a fost amânat pentru 20 septembrie - 4 octombrie. Turneul de la Wimbledon, al treilea grand slam al anului, a fost anulat.

 

Afla mai multe despre: us open 

viewscnt
Articole similare