Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marele atu al Academicii Clinceni în cursa pentru play-off: "Gata, acum ne vom putea exprima la adevărata noastră valoare"

Marele atu al Academicii Clinceni în cursa pentru play-off: "Gata, acum ne vom putea exprima la adevărata noastră valoare"

Academica Clinceni

Comentarii

Academica Clinceni o întâlneşte, sâmbătă, de la ora 15:00, pe teren propriu, pe Astra Giurgiu, într-o partidă contând pentru etapa a 25-a a Ligii I. Meciul va putea fi urmărit în direct la Telekom Sport 1, iar cele mai importante faze vor fi LIVE VIDEO pe telekomsport.ro.

"Astra a meritat să câştige în etapa precedentă, a făcut un joc foarte bun. Astra este în creştere, aşa că va fi un meci foarte greu. Ei vin să câştige pentru că în acest moment îi ajută doar victoria. Astra e bine organizată, practică un joc rapid şi are jucători foarte buni care pot face diferenţa mai ales în benzi. Ştim aceste lucruri, i-am analizat, să sperăm că şi noi vom arăta la fel de bine.

Noi venim după trei meciuri grele în care am întâlnit primele echipe de pe locurile de play-off şi nu am pierdut. Iar faptul că nu am primit niciun gol ne dă încredere şi moral. Aşa că vom face tot ce e posibil pentru a câştiga meciul cu Astra. S-au schimbat şi condiţiile meteo, putem spune că e vreme de fotbal. Terenurile arată din ce în ce mai bine şi ne vom putea exprima la adevărata noastră valoare", a spus Ilie Poenaru.

Academica Clinceni este pe locul 6, ultimul care asigură prezenţa în play-off, cu 35 de puncte, iar Astra Giurgiu se află pe poziţia a 10-a, cu 28 de puncte acumulate în 24 de etape.

Afla mai multe despre: ilie poenaru 

viewscnt
Articole similare