Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marele avantaj al Viitorului înaintea meciului de la UTA. Mircea Rednic: "Asta s-ar putea să ne ajute la această partidă"

Marele avantaj al Viitorului înaintea meciului de la UTA. Mircea Rednic: "Asta s-ar putea să ne ajute la această partidă"

Farul Constanța

Comentarii

FC Viitorul a început noul an cu o victorie, scor 2-1, cu FC Hermannstadt, iar acum echipa lui Rednic speră să obţină un nou succes şi în deplasarea de la UTA. Partida este vineri, de la ora 17:00, în direct la Telekom Sport 1.

“Am obţinut prima victorie, dar trebuie să continuăm. Important e să menţinem ritmul pe care l-am avut la meciul cu Sibiu, ştim că nu o să fie uşor, pentru că şi UTA vine după o serie de rezultate negative, am văzut că a făcut şi multe schimbări, au fost jucători care au plecat, au şi venit câţiva jucători. Noi avem un avantaj, pentru că avem deja un meci oficial şi asta s-ar putea să ne ajute.

E o perioadă mai dificilă ţinând cont şi de condiţiile climaterice care sunt în perioada asta şi noi am făcut antrenament doar pe sintetic, nu am putut să ne antrenăm pe teren. Suntem pregătiţi, preocuparea noastră a fost să ne refacem şi să recuperăm jucătorii care au avut ceva probleme şi mergem pregătiţi să luăm cele trei puncte, a declarat Mircea Rednic.

Meciul dintre UTA şi Viitorul este programat vineri, de la ora 17:00, în etapa a XVI-a a Ligii I. Viitorul a mai jucat o partidă în acest an, duminică, o restanţă cu FC Hermannstadt, câştigată cu 2-1. 

Afla mai multe despre: mircea rednicfc viitorul 

viewscnt
Articole similare