Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marele Boris Becker a observat la Simona Halep un detaliu despre care nu s-a mai discutat până acum: ”Asta este problema ei”

Marele Boris Becker a observat la Simona Halep un detaliu despre care nu s-a mai discutat până acum: ”Asta este problema ei”

Tenis

Comentarii

Legendarul Boris Becker a identificat la Simona Halep o slăbiciune despre care nu s-a mai vorbit până acum. Fostul mare tenismen german spune că Halep nu-şi dozează efortul pentru a fi la vârf pe tot parcursul unui sezon.

Boris Becker se află în această perioadă în România şi fostul lider ATP a vorbit, printre altele şi despre cea mai bună jucătoare de tenis din România, Simona Halep. În vârstă de 51 de ani, Becker a dezvăluit un detaliu mai puţin discutat. Neamţul este de părere că Simona Halep nu-şi dozează energia pentru un sezon întreg.

Drept urmare, în a doua parte a anului pare obosită şi asta îi afectează rezultatele. De altfel, Halep a avut în ultimii ani probleme la turneele care se joacă în a doua jumătate a sezonului. Printre ele, US Open şi Turneul Campioanelor:

”O cunosc pe Simona de mult timp, i-am comentat partidele, am văzut-o cum a câştigat Roland Garros anul trecut, iar anul acesta la Wimbledon. Din punct de vedere fizic, nu este cea mai înaltă sau rezistentă, dar este o jucătoare inteligentă. Mă bucur că Darren Cahill este, din nou, antrenorul ei. Darren este unul dintre cei mai buni antrenori din tenis.

Simona încă joacă la un nivel foarte înalt. Problema în cazul ei este organizarea pentru un sezon întreg. Pare că oboseşte în partea a doua a anului, pentru că aleargă mult pentru a câştiga partidele. Fizic şi mental oboseşte în partea a doua a anului. A fost şi accidentată şi nu are vigoare. Cred că Darren va monitoriza acest lucru şi va face un program eficient şi pentru a doua parte.

O iubesc, am vorbit mult cu ea, dar nu are nevoie de sfatul meu. Darren şi ceilalţi oameni din staff se preocupă suficient”, a declarat Boris Becker.

Afla mai multe despre: boris becker 

viewscnt
Articole similare