Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marele Federer, mesaj pentru Simona Halep înainte de finala cu Serena: "Nu poţi să ajungi în finala de la Wimbledon jucând mediocru"

Marele Federer, mesaj pentru Simona Halep înainte de finala cu Serena: "Nu poţi să ajungi în finala de la Wimbledon jucând mediocru"

Tenis

Comentarii

Roger Federer (37 de ani) a ţinut să îi transmită un mesaj Simonei Halep, înainte de prima finală a jucătoarei de România la turneul de la Wimbledon. În ultimul act, Halep se va confrunta cu fostul lider mondial, Serena Williams.

„Să încerce să câştige. Trebuie să ai o mentalitate de învingător, nu? Nu merge cu "Gata, sunt în finală" sau că "Joc împotriva Serenei, n-am nicio şansă" pentru că dacă gândeşti aşa, vei pierde. Trebuie să ai mentalitate de învingător, să te gândeşti că meriţi să fii aici, că ţi-ai câştigat acest drept. Nu poţi să ajungi în finala de la Wimbledon jucând mediocru. Adică sunt unii care o fac, dar aici nu este cazul. Trebuie să te bucuri de moment, dar asta mai mult după ce câştigi. Trebuie să fii concentrată la maximum, să nu fie depăşită de eveniment. Oricum ea ştie ce are de făcut şi asta e grozav”, a fost mesajul transmis de Roger Federer la conferinţa de presă după meciul cu Rafael Nadal din semifinalele de la Wimbledon. 

La aproape 38 de ani, Federer l-a învins pe Nadal şi va juca cu Novak Djokovici în finala de la Wimbledon, programată duminică, de la ora 16:00. 

Finala fetelor, dintre Simona Halep şi Serena Williams, va avea loc sâmbătă, de la ora 16:00. 

Afla mai multe despre: roger federersimona halepwimbledon 

viewscnt
Articole similare