Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marele pariu al FCSB! Jucătorul "vânat" de Ajax şi comparat cu Mirel Rădoi ajunge sub comanda lui Dică

Marele pariu al FCSB! Jucătorul "vânat" de Ajax şi comparat cu Mirel Rădoi ajunge sub comanda lui Dică

Superliga

Comentarii

FCSB se pregăteşte pentru noul sezon şi stafful trupei roş-albastre caută soluţii pentru a întări echipa, însă dincolo de jucătorii care vor fi transferaţi de la alte formaţii, Dică şi-ar dori să se bazeze şi pe soluţii din propria pepinieră.

Iar din noul sezon Dică îl va aduce tot mai des în lotul echipei mari pe tânărul Laurenţiu Ardelean, un mijlocaş defensiv care în 2015 era la un pas să ajungă la academia de fotbal a lui Ajax Amsterdam. A rămas până la urmă la FCSB, iar din noul sezon va avea şansa să joace mai des în echipa lui Dică.

A debutat deja la FCSB
În vârstă de 17 ani, Ardelean a jucat în ultimul an la echipa a doua a FCSB, iar puştiul a apucat să debuteze şi pentru echipa mare a roş-albaştrior, în meciul din Cupa României cu Sănătatea Cluj. Atunci, Ardelean a intrat pe teren la pauză, în locul lui Larie.

Antrenat la grupele de copii de Adrian Bumbescu, Ardelean poate evolua atât ca fundaş central, cât şi la închidere, motiv pentru fostul său tehnician să-l compare cu Mirel Rădoi.

"L-am avut la grupa 2001. Foarte bun băiatul! Joacă pe postul de fundaş central, dar şi la mijloc. Îmi aminteşte de Mirel Rădoi când era fotbalist", declara Bumbescu în 2015, vorbind despre Laurenţiu Ardelean.

Iar staff-ul FCSB vede în Ardelean o soluţie pe termen lung de înlocuire a lui Mihai Pintilii, jucător care se apropie de finalul carierei.
 

Afla mai multe despre: nicolae dicafcsbfcsb iijucatori fcsbtineri fcsb 

viewscnt
Articole similare