Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marele Pele, verdict în disputa dintre Messi şi Cristiano Ronaldo: ”Asta cred cu tărie!”

Marele Pele, verdict în disputa dintre Messi şi Cristiano Ronaldo: ”Asta cred cu tărie!”

Cristiano Ronaldo

Comentarii

Legendarul Pele a acordat un interviu unei publicaţii spaniole în care a vorbit inclusiv despre duelul de la distanţă dintre Leo Messi şi Cristiano Ronaldo.

Cel supranumit 'O Rei' a dezvăluit că sunt mai mulţi jucători foarte buni în toată istoria fotbalului: ”Numai în epoca mea sunt măcar 10 fotbalişti fabuloşi. Diego Maradona, Alfredo di Stefano, Trapattoni, Garincha, Cruyff...Apoi mai sunt Zidane, Carlos Alberto, Ronaldo, Iniesta...Cristiano este absolut genial. Messi este incredibil. Iar viitorul pare asigurat de Mbappe” a mărturisit Pele.

Rugat să aleagă între Messi şi Cristiano Ronaldo, 'O Rei' a explicat: ”Am răspuns deja de un milion de ori la această provocare. Cred că Messi este cel mai bun în acest moment, dar este o reale plăcere pentru mine să-l văd jucând pe Cristiano Ronaldo. S-a transformat într-un fotbalist total, şi eu cred că suntem norocoşi că avem doi astfel de fotbalişti în fiecare săptămână la dispoziţie. Este bine şi pentru ei, dar şi pentru iubitorii fotbalului. Este posibil să nu mai avem niciodată doi astfel de coloşi care să se poată lupta între ei. Vreau să ne bucurăm de prezenţa lor, asta cred cu tărie” mai spune legendarul brazilian.

Afla mai multe despre: cristiano ronaldomessipele 

viewscnt
Articole similare