Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marele regret al lui Corneliu Papură după meciul cu AEK Atena: "Păcat!" Ce spune despre şansele la calificare

Marele regret al lui Corneliu Papură după meciul cu AEK Atena: "Păcat!" Ce spune despre şansele la calificare
Comentarii

Tehnicianul echipei Universitatea Craiova, Corneliu Papură, a declarat joi seară, după meciul cu AEK Atena, scor 0-2, că formaţia sa ar fi putut să marcheze, dar i-a lipsit inspiraţia.

“Regretul acestei partide este faptul că nu am marcat. Am dus de multe ori mingea în faţa porţii, dar ne-a lipsit inspiraţia. Păcat, nu meritam să nu înscriem în seara asta. Mergem să jucăm, nu văd ce ne-ar împiedica să marcăm acolo, în retur. Pe început de joc am reuşit să avem câteva situaţii bune. I-am pus în dificultate. Important este să rămânem concentraţi, pentru că la fotbal orice este posibil”, a spus Papură la Look Plus.

El consideră că Universitatea Craiova nu ar fi pierdut dacă ar fi avut fanii alături: “Dacă aveam publicul în seara asta era fantastic. Am un sentiment de frustrare. Cred că ne ajuta, cel puţin cred că nu pierdeam”.

Formaţia Universitatea Craiova a fost învinsă, joi seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, de echipa AEK Atena, în prima manşă a turului trei preliminar al Ligii Europa. Golurile au fost marcate de Mantalos ’60 şi Livaja ’85.

Meciul retur va avea loc joia viitoare, la Atena.

Afla mai multe despre: papura 

viewscnt
Articole similare