Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marele regret al lui Fabio Capello: "Mi-e ciudă că nu am putut să-l transform în fotbalistul care trebuia să fie!"

Marele regret al lui Fabio Capello: "Mi-e ciudă că nu am putut să-l transform în fotbalistul care trebuia să fie!"
Comentarii

Unul dintre cei mai mari tehnicieni din ultimele decenii, italianul Fabio Capello, a dezvăluit care este marele regret al carierei sale.

Într-un interviu acordat Sky Sports, Capello, cel care a avut ocazia să lucreze alături de fotbalişti uriaşi a mărturisit că regretă că nu l-a putut face pe Antonio Cassano să fie fotbalistul care merita să fie: "El este cel mai mare regret al carierei mele. Mi-e ciudă că nu am putut să-l fac jucătorul care trebuia sa fie. Am muncit mult pentru asta, dar nu mi-a ieşit. Soţia sa l-a adus pe drumul cel bun. Chiar l-am întrebat de ce nu s-a căsătorit mai devreme" a mărturisit Fabio Capello în interviul acordat pentru Sky.

Legendarul tehnician italian a vorbit şi despre relaţia cu Zlatan Ibrahimovic: "Am văzut un mare talent în el. A trebuit să-i răpesc din acea bucurie pe care o are când joacă, pentru a-l face mai competitiv. Rezultatele se văd, iată-l că încă joacă fotbal. Del Piero a fost de asemenea important pentru mine în relaţia cu el. Am reuşit să-i folosesc pe amândoi cu succes" a mai declarat Capello. 

Afla mai multe despre: capellocassano 

viewscnt
Articole similare