Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marele regret al lui Oaidă după ce s-a transferat la FCSB: "Ăsta a fost planul lui Dumnezeu". Cum l-a caracterizat pe Bogdan Andone şi pe ce post vrea să joace

Marele regret al lui Oaidă după ce s-a transferat la FCSB: "Ăsta a fost planul lui Dumnezeu". Cum l-a caracterizat pe Bogdan Andone şi pe ce post vrea să joace

FCSB

Comentarii

Răzvan Oaidă, mijlocaşul transferat în această vară de FCSB, de la Botoşani, a vorbit în cadrul unei conferinţe de presă despre perioada de pregătire petrecută pânăacum la noua sa echipă, dar şi despre absenţa sa de la naţionala Under-21.

Transferul la FCSB a fost pentru Răzvan Oaidă momentul carierei. A venit însă în acelaşi timp cu cea mai mare deziluzie. Noul mijlocaş de la FCSB a sperat până în ultimul moment să prindă lotul pentru Campionatul European sub 21 de ani. A fost în lotul lărgit al lui Mirel Rădoi, însă s-a renunţat la el chiar înainte de plecarea în Italia. 

"Vă daţi seama că am un oarecare regret, dar consider că Dumnezeu are un plan pentru fiecare şi aşa a fost să fie, să fiu aici, să mă pregătesc cu echipa şi să dau totul la echipă. Nu vreau să spun că dacă nu aş fi avut acea accidentare eram acolo. Aşa a fost să fie. Iau lucrurile aşa cum vin, muncesc în continuare şi îmi doresc să revin la lotul naţional etapele următoare", a spus Oaidă.

Mijlocaşul de 21 de ani ştie ce îi aşteaptă pe tricolorii mici în duelul cu Anglia, din etapa a doua a grupei. I-a înfruntat şi el pe britanici în amicalul din urmă cu un an de zile, câştigat de lei cu scorul de 2-1.
 
"Anglia are câţiva jucători extraordinari, are câţiva jucători care pot să facă diferenţa, este o echipă foarte bună, dar sunt sigur că colegii mei vor da totul şi eu sunt foarte optimist în privinţa acestui meci. 
 
Putem ajunge în finală sau e un vis prea mare?
Sunt foarte optimist. Este un grup foarte unit, un grup cu calitate. Avem jucători care pot să facă diferenţa. De ce nu? Trebuie să credem, să sperăm şi să îi încurajăm pe băieţi, să fim alături de ei", a mai spus Oaidă. 
 
Mijlocaşul a vorbit şi despre noua sa echipă, FCSB, cu care se află în cantonament la Braşov. 
 
"M-am integrat foarte bine, băieţii sunt foarte ok, mă simt foarte bine şi sunt nerăbdător să înceapă campionatul. Este o provocare, este un pas important în cariera mea şi încerc să demonstrez.
 
Este o perioadă aglomerată, dar benefică pentru noi totodată, ne ajută pentru ce va urma. Ştim în mare parte care va fi sistemul. Lucrăm zi de zi şi încercăm să facem ceea ce mister ne cere la antrenamente.
 
Cum e Bogdan Andone ca antrenor? Este un antrenor foarte bun, un antrenor deschis, un antrenor care încearcă să discute cu noi cât mai mult, un antrenor foarte ok.
 
La FCSB a fost şi va fi mereu concurenţă. Încerc să dau totul, încerc să dau 100% şi îmi doresc să joc cât mai mult. Pe postul de inter cred că mă simt cel mai bine, dar consider că pot juca toate cele trei posturi de la mijlocul terenului", a mai declarat Oaidă.
 
 

Afla mai multe despre: razvan oaidafcsbcantonamentnationala 

viewscnt
Articole similare