Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marele regret al lui Walter Zenga: ”Am făcut o mare greşeală, am ales banii”

Marele regret al lui Walter Zenga: ”Am făcut o mare greşeală, am ales banii”

Campionate

Comentarii

În prezent liber de contract, Walter Zenga spune că are un regret foarte mare în cariera de antrenor, faptul că a plecat de la Steaua Roşie Belgrad şi a mers la Gaziantepspor, în 2006.

În 2005, după ce a fost demis de la FCSB, Walter Zenga a acceptat oferta de la Steaua Roşie Belgrad. Era atunci un antrenor pe val şi se bucura de o cotă bună. Însă, după numai un an, i-a lăsat pe sârbi după ce Gaziantepspor i-a făcut o ofertă consistentă. A fost însă demis după doar câteva luni şi Zenga spune că regretă şi acum alegerea pe care a făcut-o atunci.

Fostul mare portar italian susţine că s-a lăsat tentat atunci de oferta financiară făcută de turci, dar până la urmă s-a dovedit un pas înapoi în cariera sa:

”Steaua Roşie a rămas în inima mea şi a fost una dintre cele mai frumoase experienţe din viaţa mea. Am fost primul antrenor străin din istoria clubului. Am făcut o treabă excelentă [...] Am făcut o mare greşeală şi încă am regrete. M-am dus după bani. Aveam două opţiuni, din Qatar şi din Emiratele Arabe, dar m-am dus în Turcia. A trebuit să stau cel puţin încă un an fără să mă gândesc la bani, ci doar la cariera mea. Dar nu mai pot schimba nimic, asta este”, a declarat Walter Zenga pentru nezavisne.com.

Afla mai multe despre: walter zenga 

viewscnt
Articole similare