Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marele regret din cariera lui Gabi Torje. Ce îl supără pe fostul dinamovist, ajuns la vârsta de 34 de ani: "Îmi e greu" | EXCLUSIV

Marele regret din cariera lui Gabi Torje. Ce îl supără pe fostul dinamovist, ajuns la vârsta de 34 de ani: "Îmi e greu" | EXCLUSIV

Fotbal intern

Comentarii

Gabi Torje, fostul jucător al celor de la Dinamo şi component al lotului României la EURO 2016 a vorbit despre un mare regret al carierei sale de fotbalist.

Ultima oară în prima divizie la Farul, în sezonul trecut, sezon în care constănţenii au cucerit titlul de campioană în Superliga, Torje a ajuns în Liga 2, la Concordia Chiajna. Fostul jucător al celor de la Dinamo şi totodată o mare speranţă a clubului bucureştean, Torje are un mare regret legat de cariera sa de fotbalist care îl deranjează şi în prezent.

La 34 de ani, Gabriel Torje regretă faptul că nu este şi în prezent la nivelul la care ar trebui să fie, ca să poată reprezenta echipa naţională a României.

Deşi îl entuziasmează actuala configuraţie a echipei naţionale, Torje are o oarecare dificultate când vine vorba de urmărirea partidelor, din postura de spectator, spre deosebire de o prezenţă pe teren, alături de actualii internaţionali români.

Torje a vorbit şi despre perspectivele şi şansele României la EURO 2024, cât şi despre propria experienţă la EURO 2016, ultimul turneu final la care România a reuşit calificarea. Jucătorul cu 57 de selecţii pentru naţionala României a evidenţiat cât de importante au fost momentele petrecute la echipa naţională.

Gabi Torje: "Este un vis devenit realitate pentru că am debutat la 20 de ani, la naţională"

"(n.r. despre EURO 2016) La fel de dificilă a fost şi tragerea la sorţi cu grupa pe care am avut-o. În momentul acela erau jucători care nu jucau la nivel foarte înalt şi ne-am calificat la EURO.

Un vis devenit realitate pentru că am debutat la 20 ani la naţională. M-am bucurat la fiecare meci, fiecare prezenţă, bucurie după meci, fiecare înfrângere, am învăţat din ea. E un sentiment aparte când ţi se cântă imnul şi 60.000 oameni cântă imnul cu tine.

Eu cred că putem să ieşim din grupă pentru că unitatea grupului vă face diferenţa, chiar daca vor fi echipe pe hârtie mai puternic valoric decât noi, cred că unitatea gruplului vă face diferenţa. 

Mi-e greu să mă duc pe stadion ca un suporter ştiind că poate undeva în cariera mea aş fi putut să iau alte decizii şi să fiu încă la naţională." a declarat Gabriel Torje, pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: gabi torjedinamoconcordia chiajnaeuro 2024echipa nationala 

viewscnt
Articole similare