Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marele regret la FCSB după remiza cu Sepsi! "Acum aşteptăm şi vedem ce o să se întâmple"

Marele regret la FCSB după remiza cu Sepsi! "Acum aşteptăm şi vedem ce o să se întâmple"

FCSB

Comentarii

Mijlocaşul FCSB, Adrian Şut, şi-ar fi dorit ca echipa să fie la mâna sa şi să intre în play-off de pe primul loc. Totuşi, remiza cu Sepsi, 1-1, a schimbat datele problemei.

Regret la FCSB după egalul cu Sepsi, scor 1-1

FCSB a remizat, sâmbătă seară, în deplasare, scor 1-1, cu echipa Sepsi Sfântu Gheorghe, în etapa XXX, ultima a sezonului regulat al Ligii I. Echipa bucureşteană este lider în clasament, cu 65 de puncte, cu două mai mult decât CFR Cluj, care va juca în ultima etapă a sezonului regulat duminică, în deplasare, cu Universitatea Craiova.

Şut regretă că FCSB nu şi-a putut asigura primul loc la finalul sezonului regular încă de la meciul de la Sfântu Gheorghe. Astfel, FCSB va fi cu ochii pe cele două rivale şi va aştepta rezultatul final. 

"A fost un meci din luptă şi, din păcate, din acest motiv nu am reuşit să câştigăm. Nu avem nicio scuză, noi am venit la victorie, dar e un adversar de play-off. În primul rând, cu adversarii de play-off este foarte greu.

Normal că suntem dezamăgiţi, ne doream foarte mult victoria. Voiam să ne îndepărtăm puţin de CFR şi de Craiova, că au meciul direct, voiam să avem o victorie importantă şi să intrăm de pe primul loc în play-off. Acum aşteptăm şi vedem ce o să se întâmple. Eu nu cred că mai contează foarte mult cine intră de pe primul loc, pentru că în play-off se joacă meciuri foarte puternice şi poate să câştige oricine", a declarat Adrian Şut. 

În schimb, finanţatorul FCSB, Gigi Becali a fost nemulţumit de arbitrajul lui Iulian Călin şi de CCA. Omul de afaceri a criticat cele două părţi, după remiza cu Sepsi. 

Afla mai multe despre: adrian sutfcsbsepsi fcsb 

viewscnt
Articole similare