Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marele Steven Gerrard, surprins plăcut de execuţia lui Ianis Hagi: "I-am strigat să facă preluare înainte de gol. Dar ce ştiu eu?"

Marele Steven Gerrard, surprins plăcut de execuţia lui Ianis Hagi: "I-am strigat să facă preluare înainte de gol. Dar ce ştiu eu?"

Fotbal

Comentarii

Ianis Hagi a marcat golul victoriei pentru Glasgow Rangers în primul meci ca titular în formaţia lui Steven Gerard, miercuri, în victoria scor 2-1, împotriva celor de la Hibernian, în campionatul Scoţiei.

Steven Gerrard, considerat unul dintre cei mai valoroşi jucători din istoria Angliei, rămas plăcut surprins de execuţia dintr-o bucată a lui Ianis Hagi, având un discurs laudativ la adresa jucătorului român.

Golul lui Ianis Hagi a venit în minutul 84, la scorul de 1-1. Mingea a ajuns cu noroc la fotbalistul român, însă mai departe a fost vorba doar de fineţe, talent şi mai ales multă muncă. A tras fără preluare, cu dreptul, din lateral dreapta, în cros, fără şanse pentru portarul advers

"Evoluţia lui Ianis Hagi din repriza secundă ne-a adus victoria. Am strigat la el să facă preluare înainte să marcheze, dar ce ştiu eu?". Este un talent de top, am spus-o încă de când a venit. Am căutat creativitate şi strălucire în ultima treime şi am găsit-o. Creşte în evoluţii. În prima repriză s-a acomodat cu jocul dur al adversarilor. Este un luptător, poate prelua un balon în orice zonă a terenului. Dacă greşeşte, nu se fereşte să alerge în continuare", a declarat Steve G, pentru SkySport, miercuri seară.

 

Afla mai multe despre: hagifotbal 

viewscnt
Articole similare