Experiențe împreună.
You are here:

Mari probleme cu legea pentru Şarapova! Rusoaica ar putea ajunge la închisoare. S-a luat deja prima măsură oficială

Mari probleme cu legea pentru Şarapova! Rusoaica ar putea ajunge la închisoare. S-a luat deja prima măsură oficială

Tenis

Un dezvoltator imobiliar ar fi trebuit să construiască anul trecut în India un complex de locuinţe ce i-ar fi purtat numele Mariei Şarapova. Acest lucru nu s-a mai întâmplat, iar acum, atât firma respectivă, cât şi sportiva din Rusia au fost daţi în judecată de cei care şi-au achiziţionat aparamente acolo.

Mai mult, între timp s-a descoperit că "Ace by Sharapova", complexul rezidenţial de lux, nici măcar nu putea fi construit în locaţia respectivă, deoarece dezvoltatorul imobiliar aflat în parteneriat cu Şarapova nu ar avea licenţă de construcţie!

"Starul tenisului a primit o amendă pentru înşelăciune şi conspiraţie criminală din partea Poliţiei din Delhi, după decizia unei instanţe locale", a anunţat poliţia indiană, luni, după cum anunţă portalul China Daily.

"Trebuia să se asigure de legalitatea proiectului pe care l-a promovat, aşa spune legea. Nu doar a promovat într-o formă agresivă acţiunile frauduloase ale celor acuzaţi, ci a sprijinit totul de formă publică", a declarat avocatul acuzării.

Comentarii
viewscnt
Articole similare