Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Maria Şarapova, declaraţie măgulitoare la adressa lui Rafael Nadal: "El este ultimul luptător”

Maria Şarapova, declaraţie măgulitoare la adressa lui Rafael Nadal: "El este ultimul luptător”

Tenis

Comentarii

Accidentată în ianuarie, la St. Petersburg Open, Maria Şarapova revine pe teren la turneul din Mallorca, unde o va întâlni pe Viktoria Kuzmova.

La conferinţa de presă premergătoare partidei cu Kuzmova, Şarapova a făcut o declaraţie măgulitoare la adresa lui Rafael Nadal.

”El este ultimul luptător şi un exemplu extraordinar pentru ce poţi obţine dacă ai dorinţă şi pasiune pentru ceea ce faci. Mereu am admirat felul în care a luptat cu toate accidentările şi este un exemplu foarte mare pentru asta. Este motivat într-un mod extrem”, a declarat Maria Şarapova pentru Reuters.

Rusoiaca spune că umărul său este bine acum şi le-a transmis organizatorilor de la Mallorca un mesaj de mulţumire pentru wildcard-ul pe care i l-au oferit.

”Umărul meu este bine, mi-am luat timp pentru revenirea la primul turneu şi simt că am o şansă bună”, a spus Maria Şarapova. ”Vreau să le mulţumesc organizatorilor turneului pentru oportunitate, dar şi tuturor fanilor mei incredibili care m-au susţinut în ultimele luni”, a adăugat Şarapova.

Afla mai multe despre: rafael nadalşarapova 

viewscnt
Articole similare