Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Maria Şarapova şi Johanna Konta, eliminate în primul tur al Australian Open. Pliskova şi Bencic, în turul al doilea

Maria Şarapova şi Johanna Konta, eliminate în primul tur al Australian Open. Pliskova şi Bencic, în turul al doilea

Tenis

Comentarii

Rusoaica Maria Şarapova, locul 145 WTA, beneficiară a unui wild card, a fost învinsă, marţi, cu scorul de 6-3, 6-4, de croata Donna Vekici, în turul I al Australian Open.

Fostul lider WTA, campioană la Melbourne în 2008, a pierdut după un meci care a durat o oră şi 21 de minute.

Şarapova era pe aceeaşi parte a tabloului cu Simona Halep, locul 3 WTA şi cap de serie numărul 4.

De asemenea, britanica Johanna Konta, locul 13 WTA şi cap de serie număul 12, a fost întrecută, cu scorul de 6-4, 6-2, de jucătoarea tunisiană Ons Jabeur, locul 8 WTA, după 63 de minute de joc.

Pliskova şi Bencic, în turul al doilea la Australian Open

Australianca Ajla Tomljanovic, locul 52 WTA, a eliminat-o pe letona Anastasija Sevastova, locul 33 WTA şi cap de serie numărul 31, scor 6-1, 6-1, în 67 de minute.

Pe partea inferioară a tabloului, pe care se află Halep, principala favorită, jucătoarea cehă Karolina Pliskova din Cehia, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 2, a trecut fără probleme de franţuzoaica Kristina Mladenovic, locul 41 WTA, scor 6-1, 7-5, într-o oră şi 21 de minute de joc.

Şi elveţianca Belinda Bencic, locul 7 WTA şi cap de serie numărul 6, a trecut în manşa a doua, după 6-3, 7-5, cu Anna Karolina Schmiedlova din Slovacia, locul 203 WTA, după o partidă de o oră şi 42 de minute.

Afla mai multe despre: aus open 

viewscnt
Articole similare