Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marian Aioani la ora dezvăluirilor: ”Idolul meu e Neuer. Am început fotbalul ca atacant”

Marian Aioani la ora dezvăluirilor: ”Idolul meu e Neuer. Am început fotbalul ca atacant”

Farul Constanța

Comentarii

Portarul formaţiei Farul Constanţa şi al echipei naţionale, Marian Aioani a vorbit despre începuturile sale în fotbal, dar şi despre următoarele acţiuni ale echipei reprezentative.

Marian Aioani a vorbit pentru canalul de YouTube al celor de la Farul. Printre altele, el a dezvăluit că în perioada junioratului a început ca atacant:

”Nimeni nu voia să se ajungă aici. Sper să revin cât mai repede. Am avut o entorsă, mai simt unele dureri, dar sper ca la primul meci oficial să fiu pregătit. Vrem să continuăm tot aşa, iar din următoarele trei meciuri să scoatem maxim de puncte.

Când eram mic eram atacant, dar nu îmi plăcea să alerg. Până la 13 ani am fost atacant şi eram fan Ronaldo. Acum, ca portar, idolul meu este Neuer. Dintre portarii români îmi plăcea Tătăruşanu. Îmi doresc să am cât mai multe apariţii la naţională, să îmi fac debutul şi să joc cât mai multe meciuri” a spus Marian Aioani, pentru Farul Constanţa TV.

Cotat la 650 de mii de euro, Marian Aioani (21 de ani) s-a transferat în această vară la Farul Constanţa. A început fotbalul la Chindia Târgovişte, acolo unde a evoluat timp de cinci sezoane. Are şase meciuri pentru selecţionata olimpică a României şi alte două prezenţe la U21.

Afla mai multe despre: marian aioani 

viewscnt
Articole similare