Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marian Drăgulescu a revenit în ţară după europenele masculine: ”Am fost nu foarte departe de a agăţa acele medalii”

 Marian Drăgulescu a revenit în ţară după europenele masculine: ”Am fost nu foarte departe de a agăţa acele medalii”

Gimnastică

Comentarii

Sportivul român Marian Drăgulescu a ocupat locul al patrulea în finala de la sărituri, duminică, la Campionatele Europene masculine de gimnastică de la Mersin (Turcia).

La revenirea în ţară, Drăgulescu a explicat: ”Nu pot să zic că a fost cea mai bună competiţie a mea, cu siguranţă pot mai mult. A fost un an destul de ciudat pentru toată lumea. Poate am avut şi puţin ghinion, numai locul 4... am fost nu foarte departe de a agăţa acele medalii. Important este că suntem sănătoşi. Ne-am bucurat că am putut să facem deplasarea aceasta” a mărturisit el.

Marian Drăgulescu (care va împlini 40 de ani pe 18 decembrie), calificat la JO de la Tokyo, a încheiat cu media de 14,283, după sărituri de 13,666 şi 14,900. ''Veteranul'' român intrase în finală cu a cincea medie (14,283, după note de 14.000 şi 14,566).

Aurul a fost cucerit de ucraineanul Igor Radivilov, cu 14,733 (note de 14,933, respectiv 14,533), argintul a revenit belarusului Igor Şaromkov, cu 14,700, în timp ce bronzul a fost obţinut de israelianul Artem Dolgopyat, 14,483: ”Mi-era foarte dor de competiţie, mi-era teamă că nu se va mai organiza. Mă bucur că am reuşit să participăm la această competiţie, ne-am jucat şi noi şansa. Sper să devin din ce în ce mai bun şi să prind cea mai mare formă a mea la Olimpiadă” a mai spus legendarul gimnast la revenirea în România.

Afla mai multe despre: marian drăgulescu 

viewscnt
Articole similare