Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marian Drăgulescu este pregătit să câştige medalii. "Există potenţial ca să urc pe podium, să câştig medalii" EXCLUSIV

Marian Drăgulescu este pregătit să câştige medalii. "Există potenţial ca să urc pe podium, să câştig medalii" EXCLUSIV
Comentarii

Marian Drăgulescu a vorbit despre participarea la Campionatul European şi la Jocurile Olimpice. Atletul român vrea să urce pe podium şi să câştige medalii.

Marian Drăgulescu este pregătit să câştige medalii

Atletul în vârstă de 40 de ani este pregătit fizic şi mental pentru Campionatul European şi pentru Jocurile Olimpice. Marian Drăgulescu vrea să urce pe podim şi să câştige medalii. Sportivul român a vorbit despre următoarele competiţii la care va participa în lunile martie şi iulie, aceste a menţionat modul în care se pregăteşte, dar a vorbit şi despre Andrei Muntean şi Marc.

"În aprilie avem Campionatul European şi în iulie Jocurile Olimpice. Cred că avem doi sportivi cu şanse, Andrei Muntean şi Marc. Să sperăm că vor prinde o zi bună şi să apuce această şansă.

"Munteanu are şi o experienţă mai mare în spate, sper să-şi revină, vine şi după o intervenţie chirurgicală, sper să reuşească să-şi facă exerciţiile la capacitatea lui, prima şansă o are Andrei Muntean.", a spus Drăgulescu despre Andrei şi Marc.

"Eu am mers la două cursuri deja cu genul acesta de pregătire, de dezvoltare personală pentru sportivi. În care am făcut mai multe...metode de îmbunătăţire a concentrării, echilibrului, a mentalităţii puternice în timpul unei competiţii.

"Bineîneţeles că metode de relaxare mentală sunt întotdeauna binevenite, mai practic şi eu când simt nevoia, da e un plus.", a mai spus Marian legat de modul de pregătire şi despre faptul că face Yoga.

"Nu, o să treacă foarte repede această perioadă, plus că din martie avem destule competiţii până în iulie, aşa că nu voi avea timp să mă plictisesc.

"Încerc să-mi corectez cele două sărituri care sunt de valoare şi există potenţial ca să urc pe podium, să câştig medalii cu ele. Dacă timpul şi corpul şi ce ţine de posibităţile mele, de ce nu, să încerc mai mult decât aceste două sărituri, să vedem dacă timpul îmi va permite.", a declarat atletul român cu privire la perioada de aşteptare până la Jocurile Olimpice.

Marian Drăgulescu a revenit după Europene

La revenirea în ţară, Drăgulescu a explicat: "Nu pot să zic că a fost cea mai bună competiţie a mea, cu siguranţă pot mai mult. A fost un an destul de ciudat pentru toată lumea. Poate am avut şi puţin ghinion, numai locul 4... am fost nu foarte departe de a agăţa acele medalii. Important este că suntem sănătoşi. Ne-am bucurat că am putut să facem deplasarea aceasta", a mărturisit el.

Marian Drăgulescu (care va împlini 40 de ani pe 18 decembrie), calificat la Jocurile Olimpice de la Tokyo, a încheiat cu media de 14,283, după sărituri de 13,666 şi 14,900. ''Veteranul'' român intrase în finală cu a cincea medie (14,283, după note de 14.000 şi 14,566).

Aurul a fost cucerit de ucraineanul Igor Radivilov, cu 14,733 (note de 14,933, respectiv 14,533), argintul a revenit belarusului Igor Şaromkov, cu 14,700, în timp ce bronzul a fost obţinut de israelianul Artem Dolgopyat, 14,483: "Mi-era foarte dor de competiţie, mi-era teamă că nu se va mai organiza. Mă bucur că am reuşit să participăm la această competiţie, ne-am jucat şi noi şansa. Sper să devin din ce în ce mai bun şi să prind cea mai mare formă a mea la Olimpiadă", a mai spus legendarul gimnast la revenirea în România.

Afla mai multe despre: marian dragulescu 

viewscnt
Articole similare