Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marian Drăgulescu s-a vaccinat! Multiplul campion mondial şi european se pregăşte de JO: "Acolo vor fi testări la câteva zile"

Marian Drăgulescu s-a vaccinat! Multiplul campion mondial şi european se pregăşte de JO: "Acolo vor fi testări la câteva zile"

Alte sporturi

Comentarii

Marian Drăgulescu s-a vaccinat, cu aproape cinci luni înaintea Jocurilor Olimpice. Multiplul campion mondial şi european nu vrea să fie oprit de coronavirus din drumul spre primul său aur olimpic.

La 40 de ani, Marian Drăgulescu atacă medalia de aur la Jocurile Olimpice. Va fi a cincea ediţie la care participă gimnastul nostru. Ca să nu întâmpine probleme din cauza pandemiei, Drăgulescu s-a dus să se vaccineze. 

"Desigur. Mai mult decât atât îmi place să cred că nu contriubui la răspândirea acestui virus. Când am auzit că şi noi întrăm, că avem proritate, sportivii, m-am bucurat foarte tare. Cred că oricum ne vom testa înainte să mergem acolo şi am înţeles că şi acolo vor fi testări la câteva zile, a celor care vor sta în Satul Olimpic.

Există această teamă în sensul în care mergeam la o competiţie iar când reveneam în ţară, chiar dacă nu aş fi fost infectat cu acest virus, există riscul să fiu două săptămâni, la domiciliu, în carantină. Ceea ce m-ar fi scos din pregătire. Şi ăsta a fost un motiv pentru care m-am vaccinat.

Cred că olimpiada se va ţine. Trăim nişte timpuri în care trebuie să ne adaptăm şi să ne conformăm. Mă antrenez. Lucrurile merg în direcţia bună. Din păcate aveam două competiţii în luna martie. Una s-a anulat iar alta s-a amânat pentru nu se ştie când. Vom avea Campionatul European în aprilie. Sper să fac un rezultat bun şi de acolo vor mai fi două luni, trei luni până la olimpiadă şi sper să ajung în forma mea maximă", a declarat Drăgulescu.  

18 medalii a câştigat până acum Drăgulescu la Campionatele Europene, iar în aprilie va bifa o nouă ediţie, la 21 de ani de la prima participare la competiţia continentală. 

Afla mai multe despre: marian dragulescuvaccin 

viewscnt
Articole similare