Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marian Drăgulescu se retrage. Ce meserie şi-a ales: "Asta îmi doresc, din altă poziţie, iar satisfacţiile vor fi la fel de mari"

Marian Drăgulescu se retrage. Ce meserie şi-a ales: "Asta îmi doresc, din altă poziţie, iar satisfacţiile vor fi la fel de mari"

Gimnastică

Comentarii

Marian Drăgulescu, care va împlini 41 de ani în 18 decembrie, a revenit în România, după ce a fost eliminat în singura probă la care a participat la Jocurile Olimpice. Gimnastul a anunţat ce meserie alege după ce se retrage.

Marian Drăgulescu alege meseria de antrenor după retragere

Marian Drăgulescu, cel mai titrat gimnast român, cu două medalii olimpice, 10 medalii mondiale şi 10 titluri europene, a afirmat că se retrage în acest an, nu înainte de a mai bifa un campionat naţional şi unul mondial. 

El va pune umărul la formarea generaţiilor de gimnaşti din postura de antrenor, după ce se va retrage: "Da, am spus că anul acesta mă voi retrage. Odată cu înaintarea spre finalul carierei, devin tot mai nostalgic, dar având în vedere că voi continua tot în gimnastică... Asta îmi doresc, din altă poziţie, cea de antrenor, iar satisfacţiile vor fi la fel de mari ca atunci când concuram pe aparate. Este rândul nostru, după ce ne lăsăm de sportul de performanţă să punem umărul la reconstrucţia sportului românesc", a declarat la revenirea în ţară. 

"Mi-a plăcut tot acolo (n.r. - la Jocurile Olimpice), sala de competiţie, de antrenament, satul olimpic, mâncarea, totul a fost ok. La fiecare competiţie am riscat şi am şi câştigat, dar mai sunt şi competiţii unde nu iese treaba. Am avut cele mai dificile sărituri din concurs, o să vedeţi că săritura Drăgulescu va fi în program la cel puţin trei concurenţi în finala de la sărituri. Aşa că ... 

Îmi iau şi eu o vacanţă, o scurtă vacanţă după care urmează campionatul naţional şi campionatul mondial", a adăugat Drăgulescu. 

Gimnastul Marian Drăgulescu a ratat, sâmbătă, calificarea în finală la sărituri, singura probă în care a luat startul la Jocurile Olimpice de la Tokyo. El a fost notat cu 13.466 la prima săritură şi cu 14.533 la cea de-a doua, pentru o medie de 13.999, cu care a ratat ultimul act. 

Ce impresie i-au lăsat lui Marian Drăgulescu alţi sportivi români

Despre Robert Glinţă: "Mă bucur foarte mult, este un sportiv talentat şi foarte muncitor, un sportiv care are obiective mari"

Despre David Popovici: "Da, avem la înot o generaţie extraordinară. Şi Robert, şi David sunt amândoi în finale şi sperăm la suprize plăcute chiar anul acesta". 

Despre Larisa Iordache: "Are şanse marila bârnă, este aparatul ei preferat. Sper doar glezna să o ţină, în rest ea ştie ce are de făcut, e foarte motivată, îşi doreşte extraordinar de mult". 

Afla mai multe despre: marian dragulescumarian dragulescu jocurile olimpicemarian dragulescu antrenor 

viewscnt
Articole similare