Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marian Iancu l-a „împachetat” şi pe Cristiano Bergodi: „Un antrenor care nu deranjează, asta s-a dorit la Rapid!” | EXCLUSIV

Marian Iancu l-a „împachetat” şi pe Cristiano Bergodi: „Un antrenor care nu deranjează, asta s-a dorit la Rapid!” | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Marian Iancu a analizat situaţia celor de la Rapid, aflaţi în prezent pe locul 3 în Superligă.

Marian Iancu, despre Cristiano Bergodi: „Un antrenor care nu deranjează, asta s-a dorit la Rapid!” | EXCLUSIV

Printre subiectele abordate a fost şi Cristiano Bergodi, tehnicianul italian al giuleştenilor. În opinia lui Marian Iancu, Bergodi este un antrenor care nu deranjează, ceea ce este în favoarea conducătorilor de la Rapid, dar nu în favoarea suporterilor care vor rezultate excelente cât mai repede.

„Cristiano Bergodi este un antrenor care nu deranjează, asta s-a dorit la Rapid, asta au. Bergodi e un fotbalist venit din fotbalul mare însă, practicant de fotbal, un om civilizat, educat, care nu deranjează. Nu cred că dacă era Marius Şumudică antrenor mai pleca Dugandzic vreodată din lotul Rapidului. Niciodată în veci.

Nu Bergodi e cel capabil să aducă titlul la Rapid, ci Şucu. El e cel care poate să aducă titlul în Giuleşti şi oricine ar fi în locul lui Şucu, la nivelul decizional pe care-l are el. În rest, nimeni altcineva”, a declarat Marian Iancu pentru Orange Sport.

  • Cristiano Bergodi a preluat Rapidul în vara acestui an, după ce Adrian Mutu a plecat la Neftchi Baku

Marian Iancu, anunţ misterios în plin sezon al Superligii: "Un sindicat alb-vişiniu va scoate campioana, dar nu pe Rapid" | EXCLUSIV

"Anul trecut a câştigat cine trebuie campionatul şi cine a meritat, Farul şi Hagi. Anul ăsta, părerea mea e că un sindicat alb-vişiniu va scoate campioana, dar nu pe Rapid.

Un sindicat în jurul CFR va deturna FCSB. FCSB e Steaua pentru mine. O vor îndepărta de câştigarea campionatului şi anul ăsta. CFR-ul nu e singură. Cred că la un anumit moment, cu un play-off cu Rapid, CFR, Farul, lucrurile se vor aşeza în direcţia alb-vişinie. 

(n.r. - Trebuie să ai sindicat să câştigi titlul în România?) Se pare că da. Nu vorbesc despre aranjamente, despre blaturi, ci despre un credit emoţional sindicalizat care se adună în jurul unei echipe şi data viitoare în jurul altei echipe. Tocmai, născut natural şi nu făcut, nu un blat făcut, ci făcut natural", a declarat Marian Iancu, pentru Orange Sport. 

De asemenea, patronul care s-a luptat pentru a deveni campionul României, în 2011, până în ultima etapă cu Oţelul Galaţi, a fost întrebat dacă arbitrajele mai au influenţa din trecut. Marian Iancu a observat schimbarea, la acest capitol. 

"În niciun caz! Apariţia VAR e fantastică. Mi-aş fi dorit să fiu patron de fotbal, având în spate VAR", a adăugat Marian Iancu, pentru Orange Sport. 

Afla mai multe despre: marian iancucristiano bergodirapid 

viewscnt
Articole similare