Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marian Rada, „principal” în Liga 1. Ce echipă a preluat fostul tehnician rapidist

Marian Rada, „principal” în Liga 1. Ce echipă a preluat fostul tehnician rapidist

Superliga

Comentarii

Poli Iaşi a reziliat contractul cu Mugur Cornăţeanu. La formaţia din Copou a venit, în locul său, Marian Rada (61 de ani), care va fi antrenor principal, dar doar în acte.

Doar în acte, pentru că, practic, Poli Iaşi va fi condusă tot de Andrei Cristea, care însă încă nu deţine licenţa A, a anunţat Gazeta Sporturilor.
Ieşenii au făcut această schimbare cu 24 de ore înainte de duelul cu FC Voluntari, din etapa cu numărul 26 din Liga I. Meciul este programat mâine, de la ora 17:30.

Andrei Cristea, înainte de Poli Iaşi - FC Voluntari: „Vrem victoria”

E o partidă importantă. Jucăm acasă, nu ne gândim decât la cele trei puncte. Vreau să continuăm pe linia bună pe care ne aflăm. Văd modul băieţilor de a se antrena, văd că nu-s mulţumiţi cu situaţia din clasament. Vor să demonstreze că merită mai mult!  Asta îmi dă satisfacţii mari, ne dă speranţe că Poli va arăta altfel de la meci la meci. Sper să fiu inspirat luni în alegerea formulei de start, a schimbărilor şi să câştigăm acest meci căruia nu vreau să-i spun capital, ci foarte important. Vreau să intru în mintea jucătorilor şi să le transmit acest lucru”, a spus Cristea înaintea partidei. 
Mi-aş fi dorit să vină întăriri, dar mai aştept. Avem însă jucători de calitate, de caracter. Suporterilor, de a cărei energie depindem, nu le promit marea cu sarea, spectacol, însă îi asigur că lucrurile sunt în progres. Fiind o echipă la retrogradare, trebuie să plecăm de la siguranţă defensivă. Faptul că nu am primit gol la Viitorul, în faţa unei echipe care-şi creează, de regulă, multe ocazii, îmi dă încredere”, a conchis tânărul antrenor din Liga I. 

Afla mai multe despre: poli iasiandrei cristeamarian rada 

viewscnt
Articole similare