Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Maribor - Partizani. Zahovic, jucătorul dorit de FCSB, pregătit pentru spectacol

Maribor - Partizani. Zahovic, jucătorul dorit de FCSB, pregătit pentru spectacol

Ponturi pariuri

Comentarii

Ponturi pariuri Maribor - Partizani Europa League 19.07.2018. Slovenii au obţinut o victorie importantă în tur, iar acum vor să facă spectacol în faţa propriilor fani. Luka Zahovic, jucătorul dorit de FCSB, e pregătit să marcheze la retur.

Ponturi pariuri Maribor - Partizani Europa League 19.07.2018

Vicecampioana Sloveniei porneşte cu prima şansă în această dublă, mai ales după ce s-a impus în meciul din deplasare cu scorul de 1-0. Gregor Bajde a marcat singurul gol din meciul tur, într-un meci din care nu putea lipsi nici Luka Zahovic, ţinta celor de la FCSB în această perioadă de transferuri. Echipa a luat startul în cupele europene pentru al zecelea an consecutiv. Sezonul trecut echipa a ajuns până în grupele UEFA Champions League. A terminat pe ultimul loc, cu trei remize şi trei înfrângeri, într-o grupă cu Liverpool, Sevilla şi Spartak Moscova. A fost a cincea ei prezenţe în grupele cupelor europene, a treia în cea mai importantă competiţie intercluburi din Europa.\

Pe betano.com ai sute de variante de pariere şi streaming live pentru fiecare meci din Liga 1

Ponturi pariuri Maribor - Partizani Europa League 19.07.2018

Maribor are aşadar experienţa de partea sa, dar nu numai atât. Echipa traversează un moment foarte bun. Vine după o serie de 11 meciuri fără înfrângere, care datează de la mijlocul lunii mai. Echipa a terminat sezonul cu două victorii, iar în cele nouă meciuri amicale disputate în perioada de vară, a înregistrat şapte victorii şi două remize. Este adevărat că în mare parte a avut adversari modeşti, dar rezultate au continuat să vină şi în cele câteva meciuri tari: 4-0 cu Kukesi, 3-0 cu FC Ural, 3-3 cu Vardar şi 0-0 cu FC Copenhaga. De altfel, echipa a pierdut un singur meci în ultimele patru luni de zile.

Maribor - Partizani Peste 2,5 @ 1.65

Afla mai multe despre: mariborpartizanieuropa leagueponturi pariuri 

viewscnt
Articole similare