Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marica a vorbit despre derby-ul României după ce a jucat şi la Dinamo, şi la FCSB. Unde consideră că roş-albaştri sunt vulnerabili: "Inevitabil!"

Marica a vorbit despre derby-ul României după ce a jucat şi la Dinamo, şi la FCSB. Unde consideră că roş-albaştri sunt vulnerabili: "Inevitabil!"

FCSB

Comentarii

Ciprian Marica, fost jucător la Dinamo şi FCSB, a vorbit despre derby-ul Dinamo - FCSB, care va fi miercuri, de la 20:45, în direct la Telekom Sport 1 şi pe www.telekomsport.ro.

Marica a spus că pentru el FCSB e Steaua şi consideră un derby meciul cu Dinamo, dar şi FCSB a scăzut după plecarea lui Man la Parma pentru 13 milioane de euro, deşi are jucători capabili să-l înlocuiască pe starul plecat în Serie A.

"Atâta timp cât adevărata Steaua lipeşte, cred că da, pentru mine personal FCSB e Steaua aşa că sigur îl privesc ca pe un derby indiferent în situaţia în care e clubul. Odată cu pierderea lui Man, FCSB e inveitabil vulnerabilă în zona aia, însă are jucatori tineri şi am văzut jocul FCSB-ului, se simte absenţa lui Man, dar au jucători care pot face faţă.

Era normal la o asemenea sumă de transfer şi la un tren, atât Man, cât şi FCSB trebuiau să-l prindă", a spus Ciprian Marica.

Marica l-a pus "sub lupă" şi pe Octavian Popescu, noul "wonderkid" de la FCSB: "Îmi place Popescu, are potenţial, vedem că e promovat în ciuda faptului că trebuia să fie neaparat, ci doar pt că are valoarea necesară, să nu uităm că el nu a fost convocat la naţionale, aşa că valoarea la final îşi spune cuvântul şi acest puşti va avea un viitor frumos", a mai spus Marica.

Afla mai multe despre: maricafcsbdinamoderby 

viewscnt
Articole similare