Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marica: "Dacă îl aduc, nu va mai juca nimeni în faţa lui la FCSB!" Transferul care poate schimba faţa vicecampioanei

Marica: "Dacă îl aduc, nu va mai juca nimeni în faţa lui la FCSB!" Transferul care poate schimba faţa vicecampioanei

Superliga

Comentarii

Ciprian Marica spune că FCSB ar face o mutare extraordinară prin aducerea slovacului Adam Nemec, jucător care ar fi titular incontestabil în atacul vicecampioanei. Marica a amintit de o afirmaţie a lui Ioan Andone şi spune că este de acord cu fostul său antrenor.

"Îmi aduc aminte ce spunea nea Ando: dacă FCSB îl va transfera pe Nemec, nu va mai juca niciun alt atacant în faţa lui, că orice antrenor l-ar prefera pe Nemec, aşa că tind să cred în ceea ce spune nea Ando. L-a şi antrenat pe Nemec, îl cunoaşte foarte bine, aşa că e un jucător care se pune în slujba echipei şi probabil că va fi un transfer bun pentru FCSB, dacă îl va reuşi", a declarat Ciprian Marica.

LIVE VIDEO | Real Madrid - Liverpool, sâmbătă, 26 mai, ora 21:45, la Telekom Sport 1. ”Cormoranii” atacă ”Galaxia” în finala Ligii Campionilor

Marica a vorbit şi despre situaţia jucătorilor intraţi în dizgraţie la FCSB în finalul sezonului, Denis Alibec şi Constantin Budescu.

"Sunt de acord cu vocile care spuneau că se vorbeşte cam mult de Denis Alibec. Ar trebui să aibă şi el puţină linişte. Se ştia comportamentul lui din afara terenului şi chiar în teren am văzut de multe ori reacţii care nu sunt pe placul suporterilor, colegilor şi mai ales antrenorilor. Din păcate, totul depinde şi a depins numai de el. E în această situaţie doar din vina lui şi ar trebui să conştientizeze, să reflecte asupra situaţiei în care se află şi să se trezească. În ritmul ăsta, cariera lui se va duce foarte jos.

În principal e vina lui Alibec, nu a reuşit să se facă plăcut în vestiar, nu a reuşit să fie pe înţelesul antrenorului şi a celor de acolo. Ştiam de capriciile lui şi cei de acolo ar trebui să le ştie şi ar fi trebuit să se muleze oarecum pe ceea ce este Alibec atunci când l-au cumpărat.

Sunt nişte jucători cu personalitate (n.r. Alibec şi Budescu), jucători care au nevoie de încredere şi să se simtă importanţi. Sigur că e nevoie de un antrenor cu experienţă, care să ştie cum să-i ia pe cei doi. Cred că cei de la FCSB ar fi trebuit să-şi facă bine calculele înainte să-i ia
", a declarat Ciprian Marica.

Totul despre CM 2018! Grupele Campionatului Mondial, programul meciurilor şi loturile celor 32 de echipe care merg în Rusia

Afla mai multe despre: ciprian maricanemecdinamofcsbalibecbudescu 

viewscnt
Articole similare