Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marica, deloc impresionat de Messi. Argentinianul a debutat în UCL împotriva fostului internaţional

Marica, deloc impresionat de Messi. Argentinianul a debutat în UCL împotriva fostului internaţional
Comentarii

Messi a fost din nou în centrul atenţiei: a marcat în premieră contra lui Chelsea, a ajuns la cota patru în acest sezon şi e la două reuşite de prima sută de goluri în Ligă pentru Barcelona. În 2004 era însă un jucător aflat încă la început de carieră.

Messi a marcat pe Stamford Bride al 98-lea său gol în UEFA Champions League, la 14 ani de la debutul în competiţie. În 2004, argentinianul intra pe teren la un meci din grupe cu echipa de atunci a lui Marica, Şahtior.

"Nu mi-am dat seama, aş minţi să spun. Atunci erau Ronaldinho, Etoo, erau alţi băieţi mult mai titraţi, după aceea...", a declarat, exclusiv pentru Telekom Sport, Cipria Marica.

Marica n-a fost pe teren în 2004, dar l-a mai întâlnit pe Messi de şase ori de atunci. Niciodată nu l-a învins.

"Cel mai recent mi-am dat seama în 2009 când am jucat cu Stuttgart contra Barcelonei şi ţin minte că în ciuda faptului că era 1-1 la Stuttgart mergeam cu speranţe că putem să ţinem de rezultat, să marcăm un gol, să nu ştiu ce. Ţin minte că era Lehmann în poartă şi i-a dat un şut de la 40 metri,  35 metri, fără drept de apel s-a încheiat jocul", a mai spus Ciprian Marica 

Afla mai multe despre: lionel messiciprian maricachelseavfb stuttgartsahtiorimpresionatronaldinhoetoo 

viewscnt
Articole similare