Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marica nu i-a fost de ajuns. Amanta fostului atacant a călcat strâmb din nou. Cum a fost prinsă în fapt focoasa roşcată de această dată

Marica nu i-a fost de ajuns. Amanta fostului atacant a călcat strâmb din nou. Cum a fost prinsă în fapt focoasa roşcată de această dată

Diverse

Comentarii

Ana Muntean loveşte din nou. Femeia care a fost prinsă de soţ cu Ciprian Marica într-o cameră de hotel şi-a înşelat din nou bărbatul.

Ana Muntean a primit o a doua şansă, dar, conform fanatik.ro, nu a ştiut să profite de ea. Roşcata a fost iertată de către soţul ei, care s-a gândit să mai dea o şansă căsniciei lor, de dragul celor doi copii pe care îi au împreună.

„Nouă ne prieşte de minune carantina, stăm în casă, facem sport, mâncăm sănătos, avem grijă de copii”, declara Ana Muntean, pe 15 aprilie, în cadrul show-ului „Neaţa cu Răzvan şi Dani”, de la Antena 1.

Deşi în luna aprilie poza în fată de casă, Ana Muntean a călcat din nou pe bec, acesta fiind şi motivul pentru care soţul s-a hotărât să facă publică filmarea cu Marica. Florin Muntean o bănuia pe soţie de faptul că îşi continuă aventurile şi după episodul din 2019, astfel că i-a cumpărat un telefon de ultimă generaţie, cadou pe care i l-a făcut de Paşte.

Ce nu ştia însă adulterina era că soţul i-a întins o nouă capcană. El i-a asociat conturile de back-up cu ale lui, ca să o poată urmări şi astfel a descoperit cum femeia îşi face în continuare de cap, în ciuda şansei pe care i-a dat-o după incidentul în care a fost implicat şi Ciprian Marica.

Afla mai multe despre: maricaamantaanamuntean 

viewscnt
Articole similare