Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marile lovituri încercate de Rapid în această vară! Când dă Teixeira răspunsul final şi jucătorul disputat de giuleşteni cu Dinamo

Marile lovituri încercate de Rapid în această vară! Când dă Teixeira răspunsul final şi jucătorul disputat de giuleşteni cu Dinamo

Liga 2

Comentarii

Rapid continuă pregătirile pentru noul sezon, iar giuleştenii speră să dea marea lovitură pprin transferul portughezului Filipe Teixeira, care s-a despărţit de FCSB la finalul sezonului trecut.

Fost jucător în Giuleşti, Teixeira pare tentat de o revenire, iar giuleştenii i-au acordat o săptămână pentru a oferi un răspuns final pentru oferta primită.
 

"Meci" cu Dinamo pentru Viera


În afară de Teixeira, Rapid mai încearcă aducerea unui jucător din Liga 1: este vorba de ivorianul Ousmane Viera, care în ultimul sezon a evoluat la Sepsi Sfântu Gheorhe.

Giuleştenii se luptă cu Dinamo pentru semnătura fundaşului central, acesta fiind dorit în Ştefan cel Mare de fostul său antrenor, Eugen Neagoe.

Până acum, Rapid a mai adus patru jucători: Gabriel Dodoi (20 de ani), George Tudoran (23 de ani), Matias Ezequiel Roskopf (21 de ani) şi Alexandru Dulca (21 de ani).

Programul Rapidului pentru această vară
Rapid va sta şapte zile la Braşov, în primul cantonament al verii, în perioada 30 Iunie - 5 Iulie 2019. După numai trei zile, delegaţia rapidistă se mută în Turcia, la Bolu, acolo unde se va pregăti între 8 şi 18 Iulie.

Astfel, Rapid păstrează tradiţia anului trecut, când a mers în cantonamente tot în Braşov şi Bolu, reuşind la finalul sezonului promovarea în Liga 2.

Reunirea lotului va avea loc luni, 17 Iunie.

Afla mai multe despre: teixeirarapid 

viewscnt
Articole similare