Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marin a ajuns unul dintre cei mai buni jucători din Belgia: ”Trebuie să muncesc şi mai mult!” Ce spune despre transferul la o echipă mai puternică

Marin a ajuns unul dintre cei mai buni jucători din Belgia: ”Trebuie să muncesc şi mai mult!” Ce spune despre transferul la o echipă mai puternică

Stranieri

Comentarii

Răzvan Marin a reuşit să câştige primul său trofeu ca jucător, Cupa Belgiei, după ce Standard a câştigat cu 1-0 în finala cu Genk, după prelungiri. Mijlocaşul român este printre cei mai buni jucători din Belgia, dar spune că încă nu ia în calcul un transfer la o echipă mai mare.

Răzvan Marin şi-a trecut în palmares primul său trofeu la Standard Liege. Internaţionalul român a câştigat Cupa, într-un meci în care a fost integralist. Răzvan Marin speră acum că va câştiga şi alte trofee alături de Standard Liege.

”Da, mă bucur că am reuşit să câştigăm Cupa, sper să nu fie ultimul trofeu din carieră şi sper să câştig cât mai multe. A fost un meci foarte echilibrat, s-a decis în prelungiri, ne bucurăm că am ieşit noi învingători, asta e cel mai important. Am sărbătorit în vestiar, după, pe drum, în autocar şi cam atât, că majoritatea jucătorilor plecau la naţională. Nu prea am băut, nu sunt un băutor de bere. Îmi place vinul mai mult”, a declarat Răzvan Marin.

Mijlocaşul de 21 de ani are un sezon foarte solid la Standard. A devenit unul dintre cei mai buni jucători din Belgia şi a fost inclusă în echipa ultimelor 10 etape. Răzvan Marin este conştient că aşteptările de la el sunt tot mai mari:

”Sunt inclus în echipa ultimelor 10 etape, dacă nu mă înşel. Înseamnă mult pentru mine, am muncit mult ca să ajung aici, trebuie să muncesc în continuare. O să fie de acum încolo mai multe aşteptări de la mine şi trebuie să nu dezamăgesc. Nu ştiu dacă am fost o surpriză, poate eram un tânăr de perspectivă, ca să zic aşa. Dar, cum am spus, trebuie să muncesc în continuare. Poate de acum trebuie să muncesc de două ori mai mult, ca să nu dezamăgesc”, a mai spus internaţionalul român.

Răzvan Marin spune că nu ia în calcul un transfer la o echipă mai puternică, deoarece simte că mai are multe învăţat la Standard: ”Chiar mă bucur că sunt apreciat de toată lumea în Belgia, deocamdată nu mă gândesc la nicio plecare. Am câştigat Cupa ieri, acum suntem direct în grupele Europa League, chiar nu ştiu ce va fi. Vom vedea, dar nu pot să zic că plec. Şi dacă stau, pentru mine nu e niciun fel de problemă, pentru că pot să cresc în continuare. Mai am de demonstrat lucruri şi la Standard”.

Afla mai multe despre: razvan marinstandard liegecupa belgieiromania 

viewscnt
Articole similare