Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marin Barbu aşteaptă întăriri, după meciul pierdut cu FCSB: ”Să sperăm că la vara se vor lua măsuri spre binele echipei”

Marin Barbu aşteaptă întăriri, după meciul pierdut cu FCSB: ”Să sperăm că la vara se vor lua măsuri spre binele echipei”

Superliga

Comentarii

Formaţia FCSB a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 4-0, echipa Juventus Bucureşti, în etapa a XX-a a Ligii I. Florin Tănase a marcat de două ori.

La finalul partidei, antrenorul echipei Juventus Bucureşti s-a arătat mulţumit de jocul prestat de echipa sa şi a declarat că speră ca din vară să vină întăriri la echipă.

”Eu avem mereu un punct psiholocig, dacă la 1-0 marcam şi noi poate altfel se desfaşura jocul.

Păcat, că această echipă a ştiut şi să facă meciuri bune şi am pus probleme multor echipe, dar se pare că de ceva vreme nu mai punem osul la muncă, iar rezultatele se văd.

Eu spun că până acum nu am făcut meciuri rele. Nu avem pragmatismul altor echipe. Nu avem experinţa competiţională a altor echipe.

La fotbal se poate întâmpla orice, patronul a venit astăzi, i-a încurajat, fără ameninţări, şi chiar am făcut un joc bun astăzi, dar avem un lot cam subţire. Să sperăm că la vara se vor lua măsuri spre binele echipei”, a declarat Marin Barbu la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: juventusmarin barbuliga 1,  

viewscnt
Articole similare