Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marin Barbu, fericit după prima victorie la Juventus: "Poate fi un nou început pentru noi"

Marin Barbu, fericit după prima victorie la Juventus: "Poate fi un nou început pentru noi"

Fotbal intern

Comentarii

Juventus Bucureşti a învins, cu scorul de 2-1 (1-1), pe Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, şi a obţinut prima victorie în actuala ediţie a Ligii I. Pentru Juventus au marcat Wallace '27 şi Măzărache '59, iar pentru Sepsi a înscris Astafei '16.

"Nu mai câştigase de mult în Liga 1. E o victorie muncită şi meritată. Cred că dacă Cazan era mai atent, puteam câştiga mult mai lejer. Dar această victorie poate să fie un nou început pentru noi.

Începusem meciul cam modest. Dar uşor, uşor a intrat în joc. Eu m-am uitat pe reluare în vestiar şi eu zic că n-a fost ofsaid la golul lui Măzărache. Dar s-au câştigat Ligi ale Campionilor pe greşeli de arbitraj...", a declarat Marin Barbu, antrenorul lui Juventus, la Telekom Sport.

Walace, Juventus

"Sunt foarte fericit că am reuşit să câştigăm. Am şi marcat, mi-am făcut un cadou de ziua mea. Sper să reuşim şi mai multe victorii.

Am fost conduşi şi am intrat mai greu în joc. După pauză, cred că am fost mai buni. Am avut şi ceva noroc".

Simon Măzărache, Juventus

"Alte meciuri le-am început bine şi le-am terminat prost. Acum a fost invers. Dacă mai făceam încă un pas greşit, se cam termina pentru noi. Deja adversarele se cam îndepărtau, chiar dacă se înjumătăţesc punctele în play-out".

Afla mai multe despre: juventus bucureştisepsi osk sfântu gheorghemarin barbu 

viewscnt
Articole similare