Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marin Barbu, savuros la finalul meciului cu FCSB: ”La Cluj mâine, jucaţi X solist!” :)

Marin Barbu, savuros la finalul meciului cu FCSB: ”La Cluj mâine, jucaţi X solist!” :)

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Marin Barbu, antrenorul formaţiei Sepsi Sf. Gheorghe a oferit la finalul partidei cu FCSB câteva reacţii la cald. Tehnicianul lui Sepsi a fost spectaculos atunci când a vorbit despre şansele echipei lui Becali la titlu.

(Către Eduard Zelgin, reporter Telekom Sport) ”Cred că visai frumos, dar mincinos dacă te gândeai că întoarcem ca la Fălticeni cu Dinamo” a glumit Marin Barbu, atunci când a fost întrebat dacă la 4-1 se gândea la celebrul Dinamo - Foresta 4-5.

”Există o vorbă în fotbal: sunt momente în fotbal când poţi şi nu vrei, dar apoi sunt şi momente când vrei şi nu mai poţi. Ei, uite aşa s-a întâmplat la noi. Fotbalul se mai joacă şi cu teamă de rezultat, parcă mai atractive sunt jocurile din playout. Se joacă mai atractiv, cu miză. Cred că ar trebui să se facă ceva şi cu play off-ul ca şi echipele de pe locurile 5-6 să joace cu mai multă pasiune” a mai spus Marin Barbu.

”Nu contează ce experienţă am eu, fotbaliştii trebuie să dea tonul la fotbal. Mulţi dintre ei vor pleca şi poate din cauza asta nu au mai tras la fel cum trebuie. 12 jucători îşi termină contractele, aşa că asta este” a mai adăugat tehnicianul de la Sepsi.

Marin Barbu a fost savuros spre finalul interviului când a oferit un pont tuturor pariorilor pentru meciul dintre CFR şi Craiova: ”Petrescu e specialist să câştige 1 punct. Mâine jucaţi X solist la acest meci. În Italia, în Serie B, în ultimele etape la x se dă cotă mică. Aşa şi la noi acum”

Afla mai multe despre: marin barbufcsbcfr 

viewscnt
Articole similare