Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marinos Ouzounidis a fost prezentat oficial la Craiova. Ce a declarat noul antrenor al Universităţii: ”Trebuie să producem mai multe goluri”

Marinos Ouzounidis a fost prezentat oficial la Craiova. Ce a declarat noul antrenor al Universităţii: ”Trebuie să producem mai multe goluri”

Superliga

Comentarii

Marinos Ouzounidis a fost prezentat oficial la Universitatea Craiova. Antrenorul în vârstă de 52 de ani spune că este la curent cu toate detaliile ce ţin de noul său club.

Marinos Ouzounidis este primul antrenor grec din campionatul României. Tehnicianul în vârstă de 52 de ani a semnat cu Universitatea Craiova şi duminică a fost prezentat oficial. Ouzounidis spune că nu va schimba foarte multe lucruri la echipă, deoarece riscă să-i dea pe jucători peste cap.

Ce a declarat Marinos Ouzounidis la prezentarea oficială la Craiova

Antrenorul în vârstă de 52 de ani spune că a studiat în detaliu echipa şi va încerca să le transmită jucătorilor câteva dintre principiile sale. În acelaşti timp, Ouzounidis susţine că nu va provoca prea multe schimbări, pentru a nu-i bulversa pe jucători.

„E foarte important faptul că echipa a câştigat meciul de ieri (n.r. 1-0 cu Dinamo). A trecut destul timp de când echipa nu mai castigase un meci şi, din punct de vedere pshilogic face bine, mai ales de rivalitatea dintre cele două echipe. Am văzut echipa în multe meciuri de când am început discuţiile. Ceea ce vreau să vă răspund dacă avem mult de lucru... fiecare antrenor are modalităţile proprii. Ideile sale proprii. Fie că vorbim de apărare sau atac. Dar cred că ar fi o greşeală dacă din prima zi să schimb totul. Mai ales în perioada asta aglomerată.

În mod sigur am să încerc să transmit anumite lucruri noi echipei , dar nu pot să trec la schimbări majore de la început, pentru că aş creea mai multe probleme. Ceea ce consider eu că e e important e să le transmit anumite principii, pe care eu le consider foarte importante. Şi, atât timp cât avem jucători internaţionali, dar şi tineri talentaţi, nu o să fie greu să lucrăm bine. Nu vreau să credeţi că din prima zi voi schimba totul. Ceea ce o să fac, o să iau măsuri corective, dar nu vreau să le interepretaţi ca şi greşeli ale antrenorilor precedenţi. Clar, schimbări vor exista, voi incerca să îmbunătăţesc jocul, voi interveni în anumite puncte, ei sunt jucători experimentaţi, ştiu ce au de făcut”,
a spus Marinos Ouzounidis la prezentarea oficială.

Noul antrenor al Universităţii Craiova a oferit detalii şi despre stilul pe care-l va aborda. Spre bucuria suporterilor, Ouzounidis susţine că vrea să imprime un stil ofensiv, care să producă multe goluri:

”Înainte de orice, mă consider un antrenor echilibrat. Însa când ai de-a face cu o echipă care ţinteşte la titlu trebuie să te concentrezi mai mult pe partea ofensivă. Trebuie să producem mai multe goluri, asta este concluzia mea”, a mai spus Marinos Ouzounidis.

Afla mai multe despre: marinos ouzounidis 

viewscnt
Articole similare