Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marinos Ouzounidis a lăsat deja o impresie puternică la Craiova. Unul dintre conducătorii Universităţii, după întâlnirea cu el: ”Este un luptător”

Marinos Ouzounidis a lăsat deja o impresie puternică la Craiova. Unul dintre conducătorii Universităţii, după întâlnirea cu el: ”Este un luptător”

Superliga

Comentarii

Marinos Ouzounidis a lăsat deja o impresie puternică la Universitatea Craiova, deşi încă n-a apucat să stea pe bancă. Marcel Popescu susţine că antrenorul grec lasă senzaţia că este impunător şi foarte încrezător.

Marinos Ouzounidis este noul antrenor al Universităţii Craiova. Fost antrenor la Panathinaikos şi AEK Atena, Ouzounidis a ajuns deja în România şi a asistat la derby-ul cu Dinamo, câştigat de Craiova cu 1-0. Marcel Popescu susţine că tehnicianul grec i-a lăsat o impresie foarte puternică.

Cum l-a impresionat Marinos Ouzounidis pe Marcel Popescu

Înainte de meciul Craiova - Dinamo, Marinos Ouzounidis a avut o întâlnire cu cei din conducerea echipei din Bănie. Marcel Popescu, manager general la Universitatea Craiova, spune că antrenorul în vârstă de 52 de ani i-a lăsat o impresie foarte bună.

”Am stat de vorbă cu el şi, ca primă impresie, se vede că este un luptător, este foarte încrezător. Are format un caracter puternic. Dar nu este suficient să îţi placă jocul ofensiv, trebuie să aduci valoarea individuală să se exprime într-un joc colectiv”, a declarat Marcel Popescu la Pro X.

Marinos Ouzounidis urmează să fie prezentat oficial şi apoi îşi va prelua noul rol.

Christou Paraskevas: ”Ouzounidis este un antrenor foarte respectat în străinătate”

Ouzounidis nu este un antrenor prea cunoscut în România. Însă antrenorul grec se bucură de o imagine foarte bună în Grecia şi în Cipru, acolo unde a antrenat până acum. Cipriotul Christou Paraskevas, fost jucător la Pandurii, i-a făcut pentru Telekom Sport o scurtă caracterizare:

„Nu am lucrat cu el, dar îl cunosc foarte bine. El a antrenat şi în Cipru, la mare echipe şi în Grecia, la fel. E un antrenor care este foarte respectat în străinătate. Ouzounidis este un antrenor cu foarte multă disciplină, lucrează bine tactic. El a lucrat cu echipe mari şi cred va face treabă foarte bună la Craiova”, a spus Christou Paraskevas pentru Telekom Sport.

În vârstă de 52 de ani, Ouzounidis şi-a început în 2006 cariera de antrenor, când a acceptat oferta de la APOEL Nicosia. Anterior, a fost secund la Skoda Xanthi. Ouzounidis a stat două sezoane la Nicosia şi s-a mutat apoi la AE Larisa. Le-a mai antrenat ulterior pe Iraklis, Skoda Xanthi (în două rânduri), Platanis, Ergotelis, Panionios, Panathinaikos, AEK Atena şi din nou APOEL Nicosia.

Ouzounidis a câştigat un singur trofeu în cariera de antrenor, titlul de campion al Ciprului, în 2007.

Afla mai multe despre: marinos ouzounidis 

viewscnt
Articole similare