Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marinos Ouzounidis i-a pus la punct pe cei din Liga 1 care se plâng: "De ce atâtea întrebări despre asta? Caută un alibi"

Marinos Ouzounidis i-a pus la punct pe cei din Liga 1 care se plâng: "De ce atâtea întrebări despre asta? Caută un alibi"
Comentarii

Noul antrenor al echipei CS Universitatea Craiova, Marinos Ouzounidis, nu înţelege de ce presa îl întreabă atât de mult despre abitri. El consideră că jucătorii şi antrenorii folosesc arbitrajul ca un alibi pentru înfrângeri.

Marinos Ouzounidis: "Uneori arbitrajul este un alibi bun pentru jucători şi antrenori când pierd

"Toţi facem greşeli, eu nu pot aschimb asta (n.r. - că arbitrii greşesc) şi nu mă pot plânge, unele greşeli pot fi înţelese, eu trebuie să mă concentrez asupra muncii mele, să fac echipa mai bună. Dacă protestezi la arbitru şi te plângi, îţi pierzi concentrarea şi până la urmă pierzi meciul. Sper să nu vorbesc de arbitri după meciuri", a afirmat el, într-o conferinţă de presă.

Întrebat de posibilitatea ca U Craiova să fie ajutată de arbitri pentru că preşedintele CCA este un grec, Ouzounidis a răspuns, fără să aibă nevoie să i se traducă întrebarea: "De ce atâtea întrebări despre arbitri? Lăsaţi arbitrii să-şi facă munca lor în mod normal. Jucătorii fac greşeli, antrenorii fac greşeli, şi arbitrii fac greşeli, se poate întâmpla în fotbal, e normal. La meciurile pe care le-am văzut eu, arbitrajul a fost ok. Uneori arbitrajul este un alibi bun pentru jucători şi antrenori când pierd. Este important să-i lăsăm să-şi facă treaba, chiar dacă mai greşesc, dacă vrem să schimbăm ceva."

Rugat să explice cum de înţelege întrebările fără traducere, tehnicianul grec a spus: "Înţeleg puţin, ştiu ceva italiană, este o limbă apropiată."

Ouzounidis a declarat că Răzvan Lucescu este un antrenor foarte bun, la fel Ladislau Boloni.

"Îl respect mult pe Răzvan Lucescu, cunosc mulţi antrenori şi jucători români. Răzvan este un foarte bun antrenor, Boloni la fel, face o treabă extraordinară la Panathinaikos acum", a precizat el.

Afla mai multe despre: marinos ouzounidisu craiovauniversitatea craiova 

viewscnt
Articole similare