Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marinos Ouzounidis şi-a făcut temele înaintea duelului cu Laci: ”Vor fi mai defensivi decât cu Podgorica”

Marinos Ouzounidis şi-a făcut temele înaintea duelului cu Laci: ”Vor fi mai defensivi decât cu Podgorica”
Comentarii

Marinos Ouzounidis a susţinut o conferinţă de presă înaintea duelului cu Laci, din al doilea tur preliminar al Conference League.

Universitatea Craiova se pregăteşte pentru debutul în Conference League. Oltenii se află în Albania, unde o vor înfrunta pe Laci, joi seara, de la ora 20:00. Formaţia din Bănie este favorită în dubla manşă, însă partidele nu vor fi unele uşoare pentru băieţii lui Ouzounidis.

Laci a intrat în competiţie încă din primul tur preliminar, astfel că a fost nevoită să treacă de Podgorica înaintea de a înfrunta Craiova. Albanezii au fost învinşi în tur, cu 1-0, însă au întors scorul în retur, câştigând 3-0, după prelungiri.

Marinos Ouzounidis şi-a făcut temele înaintea duelului cu Laci

Antrenorul Shpetim Duro este adeptul unui fotbal ofensiv, plăcut ochiului, însă Marinos Ouzounidis nu crede că adversara Craiovei va risca prea mult în dubla cu oltenii. Tehnicianul grec se aşteaptă la o aşezare mai defensivă şi avertizează că partidele nu vor fi uşoare.

“Este normal să fie favorită Craiova, dar trebuie să arătăm asta pe teren. Trebuie să fim serioşi, foarte concentraţi şi să ne facem jocul. Pentru mine cel mai mult contează este să dăm totul. Ar fi o mare greşeală dacă ne gândim că va fi un meci uşor.

Ştim că adversarii au fotbalişti buni, că joacă un fotbal ofensiv, dar bineînţeles, noi ne concentrăm pe jocul nostru. Mă aştept să fie puţin mai defensivi împotriva noastră, nu cum au jucat cu Podgorica”, a spus Ouzounidis.

Afla mai multe despre: universitatea craiovalaci craiovaconference leaguecraiova conference leaguemarinos ouzounidis 

viewscnt
Articole similare