Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mario Balotelli a fost dat afară de la Brescia! Italianul a fost anunţat printr-o scrisoare că i-a fost întrerupt contractul

Mario Balotelli a fost dat afară de la Brescia! Italianul a fost anunţat printr-o scrisoare că i-a fost întrerupt contractul

Serie A

Comentarii

Mario Balotelli (29 de ani) a fost dat afară de la Brescia, echipă la care se transferase chiar la începutului sezonului. Citeşte mai jos motivul pentru care atacantul a fost pus pe liber.

Presa din Italia a anunţat la unison, sâmbătă dimineaţă, faptul că Mario Balotelli nu mai este jucătorul celor de la Brescia. 

Massimo Cellino, proprietarul clubului, i-a trimis o scrisoare internaţionalului italian, în care l-a anunţat că nu mai este jucătorul "rândunelelor". Potrivit Gazzetta dello Sport, rezilierea contractului a fost negociată de club cu reprezentanţii fotbalistului. 

Deşi contractul său expira în 2022, patronul lui Brescia nu a mai avut răbdare cu Balotelli, după ce italianul a "chiulit" la mai multe antrenamente în ultimele săptămâni. SuperMario avea o clauză în contract care garanta rezilierea contractului în cazul în care Brescia retrogradează. 

Cinci goluri în 15 meciuri a marcat Balotelli pentru Brescia. El a mai jucat la Inter Milano, Manchester City, AC Milan, Liverpool, Nice şi Marseille. 

Campionatul de fotbal al Italiei, întrerupt în data de 9 martie din cauza pandemiei de coronavirus, se va relua sâmbătă 20 iunie cu două meciuri restanţă, primul care se va disputa fiind cel dintre Torino şi Parma.

Afla mai multe despre: balotellibrescia 

viewscnt
Articole similare