Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mario Balotelli este aproape de un transfer în Brazilia. La ce club se va transfera italianul în ianuarie

Mario Balotelli este aproape de un transfer în Brazilia. La ce club se va transfera italianul în ianuarie
Comentarii

Mario Balotelli este aproape de a semna cu Vasco de Gama în luna ianuarie.

Mario Balotelli este aproape de a semna cu Vasco de Gama, a doua echipă din lume ca număr de trofee câştigate, după Real Madrid. Italianul se află în discuţii avansate cu clubul brazilian şi se poate transfera în luna ianuarie.

Declaraţiile lui Fabio Cordella, patronul clubului Vasco de Gama

Mario Balotelli a rămas liber de contract după ce i-a expirat, la finalul sezonului trecut, contractul cu Brescia. Fotbalistul de 30 de ani este pe cale să semneze un acord cu Vasco de Gama, în luna ianuarie. Patronul clubului, Fabio Cordello este gata să îl aducă pe Balotelli în Rio.

"Pentru fanii noştri, el va fi ca Maradona", a spus Fabio Cordello, pentru Corriere dello Sport.

"Vasco are nevoie de un jucător ca Balotelli şi el are nevoie de un club ca Vasco."

"El vrea să vină aici. Nu trebuie să uităm că Vasco de Gama este al doilea club cu cele mai multe titluri din lume după Real Madrid."

"În plus, managerul crede că Balotelli este gata pentru această provocare."

"Nu cred că Mario are nevoie să vină în Rio de Janeiro ca să facă lucruri stupide, cred că el a atins maturitate mentală."

"Oficial noi nu am semnat cu nimeni, dar au fost mesaje şi oferte. Am terminat totul, dar trebuie să-l formalizăm şi sperăm că vom putea să facem asta pe 15 ianuarie."

Mario Balotelli este cotat la 3 milioane de euro, conform transfermarkt. Italianul a marcat 161 de goluri în 399 de partide pentru cluburi, iar pentru naţională a reuşit să înscrie de 14 ori în 36 de meciuri. Balotelli are în vitrină 3 titluri, o Cupă şi o Super Cupă în Italia, plus un trofeu Champions League, cu Inter Milan. Mario mai are cu Manchester City un titlu şi o Cupă, în Anglia.

Afla mai multe despre: mario balotelli 

viewscnt
Articole similare