Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mario Balotelli s-a întors acasă! Transferul surprinzător anunţat în Italia

Mario Balotelli s-a întors acasă! Transferul surprinzător anunţat în Italia

Serie A

Comentarii

Mario Balotelli (28 de ani) este liber de contract după despărţirea de Olympique Marseille, din această vară, dar nu pentru mult timp. Atacantul italian se va întoarce în Serie A, în locul pe care îl consideră "acasă".

Reputatul jurnalist italian Gianluca Di Marzio a anunţat că internaţionalul italian va semna cu nou-promovată Brescia, mutare care urmează să fie oficializată joi. Aceeaşi sursă menţionează că atacantul va semna un contract pe trei ani cu gruparea antrenată de Eugenio Corini. 

Aşadar, Balotelli se întoarce în locul pe care îl consideră "acasă". Chiar dacă s-a născut în Palermo, fotbalistul a copilărit în Brescia, însă nu a jucat niciodată pentru echipa locală. În această vară, SuperMario s-a mai aflat în negocieri şi cu Flamengo, dar a preferat să joace în Italia decât în Brazilia. 

Balotelli este liber de contract după ce înţelegerea sa cu Olympique Marseille a expirat la finalul stagiunii trecute. El a marcat opt goluri în cele 15 meciuri jucate pentru OM. Brescia va fi a opta echipă din cariera atacantului. Pe lângă OM, el a mai îmbrăcat tricoul celor de la Lumezzane, Inter Milano, Manchester City, AC Milan, Liverpool şi Nice. 

Afla mai multe despre: mario balotellitransferbrescia 

viewscnt
Articole similare