Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mario Camora a ajuns în Marca. Spaniolii s-au amuzat copios pe seama lui: ”Demn de comedie! Cel mai nebun penalty văzut vreodată”

Mario Camora a ajuns în Marca. Spaniolii s-au amuzat copios pe seama lui: ”Demn de comedie! Cel mai nebun penalty văzut vreodată”

CFR Cluj

Comentarii

Mario Camora (34 de ani) a fost eliminat în minutul 50 al partidei dintre Jablonec şi CFR Cluj, la scorul de 0-0, pentru un henţ intenţionat la câţiva centimetri de linia porţii lui Cristian Bălgrădean.

Camora a comis-o aseară şi şi-a lăsat echipa in 10. 

In minutul 48, fundaşul portughez a avut o reacţie total neaşteptată. Mario Camora a respins mingea cu mâna, în bară, apoi în afara terenului!

Gestul lui Camora a ajuns subiect de caterincă in Marca, unul dintre cele mai celebre cotidiene din presa spaniolă.

„Mario Camora era pe punctul de a marca un autogol şi a decis că trebuie să scoată mâna cu mingea, în timp ce cădea la pământ. Arbitrul l-a eliminat, iar Jablonec a marcat golul victoriei împotriva celor de la CFR Cluj”, au notat spaniolii de la Marca.

„Demn de comedie. Cel mai nebun penalty văzut vreodată”, au conchis spaniolii. 

Dan Petrescu a rămas perplex după ce a văzut că Mario Camora a fost eliminat pentru că a blocat intenţionat cu mâna o minge care se îndrepta spre poarta goală. Jablonec a primit penalty la acea fază şi a înscris unicul gol al meciului.

Faza l-a lăsat perplex pe Dan Petrescu. Vizibil afectat, Dan Petrescu l-a luat la întrebări pe Camora în momentul în care fundaşul de 34 de ani a ajuns la marginea terenului:

”Ce-ai făcut, mă? Ce-ai făcut? Ce a fost asta?”, l-a întrebat Dan Petrescu pe Camora, fără ca acesta să ofere vreun răspuns, in timpul meciului.

Dan Petrescu mai vrea un transfer la CFR Cluj: "Ne gândim serios, altfel e foarte greu!"

Afla mai multe despre: mario camoracfr clujconference league 

viewscnt
Articole similare