Experiențe împreună.
You are here:

Mario Camora, cucerit de cei 12.000 de fani de pe stadion: "Ne-am bucura să avem şi noi". Prima reacţie după ŢSKA Sofia - CFR Cluj 0-2

Mario Camora, cucerit de cei 12.000 de fani de pe stadion: "Ne-am bucura să avem şi noi". Prima reacţie după ŢSKA Sofia - CFR Cluj 0-2

CFR Cluj

Comentarii

Căpitanul lui CFR Cluj, Mario Camora, a oferit primele declaraţii, după ce campioana României a pornit perfect în grupele Europa League, cu o victorie, scor 2-0, în faţa lui ŢSKA Sofia, în Bulgaria.

VIDEO | ŢSKA Sofia - CFR Cluj 0-2 (Rondon 53, Deac 73)

După ce a jucat cu 12.000 de fani pe stadionul din Bulgaria, Mario Camora a recunoscut că şi-ar dori să aibă public şi în Gruia. De asemenea, fundaşul stânga a comentat victoria lui CFR Cluj cu ŢSKA Sofia:

„Ştiam că o să intre tare, că e o echipă puternică, dar după s-a echilibrat meciul. Nu ţin minte o ocazie mare de gol a lor. Dan Petrescu ne-a spus să avem încredere în continuare. Noi am venit cu spiritul şi cu obiectivul de a câştiga cele trei puncte.

E important pentru noi, pentru jucători, pentru club, pentru suporteri. Ne-am bucura să avem acest ambient şi la Cluj, dar nu se poate. Ne era dor de această competiţie, ne era dor să avem spectatori pe stadion, dar importantă e sănătatea.

Roma e o echipă candidată să câştige grupa, cu jucători foarte mari, dar important e ceea ce facem noi. Săptămâna viitoare sperăm să facem şase puncte”, a declarat Mario Camora. 

VIDEO | Ce pandemie? 12.000 de fani ai lui ŢSKA Sofia au făcut atmosferă la meciul cu CFR Cluj. Imaginile momentului vin din Bulgaria

viewscnt
Articole similare
Suspiciuni de spalare de bani, crima organizata si terorism. De ce nu au mai ajuns banii lui...