Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mario Camora, cucerit de cei 12.000 de fani de pe stadion: "Ne-am bucura să avem şi noi". Prima reacţie după ŢSKA Sofia - CFR Cluj 0-2

Mario Camora, cucerit de cei 12.000 de fani de pe stadion: "Ne-am bucura să avem şi noi". Prima reacţie după ŢSKA Sofia - CFR Cluj 0-2

CFR Cluj

Comentarii

Căpitanul lui CFR Cluj, Mario Camora, a oferit primele declaraţii, după ce campioana României a pornit perfect în grupele Europa League, cu o victorie, scor 2-0, în faţa lui ŢSKA Sofia, în Bulgaria.

VIDEO | ŢSKA Sofia - CFR Cluj 0-2 (Rondon 53, Deac 73)

După ce a jucat cu 12.000 de fani pe stadionul din Bulgaria, Mario Camora a recunoscut că şi-ar dori să aibă public şi în Gruia. De asemenea, fundaşul stânga a comentat victoria lui CFR Cluj cu ŢSKA Sofia:

„Ştiam că o să intre tare, că e o echipă puternică, dar după s-a echilibrat meciul. Nu ţin minte o ocazie mare de gol a lor. Dan Petrescu ne-a spus să avem încredere în continuare. Noi am venit cu spiritul şi cu obiectivul de a câştiga cele trei puncte.

E important pentru noi, pentru jucători, pentru club, pentru suporteri. Ne-am bucura să avem acest ambient şi la Cluj, dar nu se poate. Ne era dor de această competiţie, ne era dor să avem spectatori pe stadion, dar importantă e sănătatea.

Roma e o echipă candidată să câştige grupa, cu jucători foarte mari, dar important e ceea ce facem noi. Săptămâna viitoare sperăm să facem şase puncte”, a declarat Mario Camora. 

VIDEO | Ce pandemie? 12.000 de fani ai lui ŢSKA Sofia au făcut atmosferă la meciul cu CFR Cluj. Imaginile momentului vin din Bulgaria

Afla mai multe despre: mario camoracfr clujtska sofia cfr clujeuropa league 

viewscnt
Articole similare