Experiențe împreună.
You are here:

Mario Camora dă lovitura pe finalul carierei. Unul dintre antrenorii echipei a recunoscut. EXCLUSIV

Mario Camora dă lovitura pe finalul carierei. Unul dintre antrenorii echipei a recunoscut. EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

Mario Camora dă lovitura pe finalul carierei. Secundul lui Mirel Rădoi, Nicolae Dică, a recunoscut că fundaşul stânga al lui CFR Cluj ar putea fi convocat la următoarele meciuri ale naţionalei.

Unul dintre cei mai constanţi jucători din Liga 1, Mario Camora este aproape de o nouă lovitură. Fundaşul portughez şi-ar putea vedea visul cu ochii şi ar putea debuta la naţionala României. Nicolae Dică a recunoscut că face parte din grupul jucătorilor care ar putea fi convocaţi la naţională.

Camora dă lovitura pe finalul carierei

Mario Camora va împlini 34 de ani pe 21 septembrie, dar ar putea debuta pentru naţionala României. Fundaşul lui CFR Cluj şi-a luat cetăţenia română şi are drept de joc pentru naţionala noastră. Este o discuţie mai veche, mai ales că România suferă pe postul de fundaş stânga. Însă Nicolae Dică recunoaşte acum că Mario Camora face parte din lotul de jucători pe care Mirel Rădoi i-ar putea convoca pentru următoarele meciuri:
”Camora este în vederile noastre şi, dacă va fi sănătos, e unul dintre jucătorii pe care-i putem convoca la naţională”, a declarat Nicolae Dică pentru Telekom Sport. 

Camora dă lovitura pe finalul carierei. Dică recunoaşte că Bancu are unele probleme

Nevoia de a-l naturaliza pe Mario Camora vine din faptul că Mirel Rădoi nu are foarte multe soluţii pentru postul de fundaş stânga. Titular cu Irlanda de Nord (1-1) şi cu Austria (victorie cu 3-2), Nicuşor Bancu a avut o evoluţie dezamăgitoare, mai ales pe faza defensivă. Fundaşul de 27 de ani a fost depăşit uşor de mai multe ori şi creeat astfel pericol pentru poarta României.
Nicolae Dică spune că Mirel Rădoi a fost mulţumit de evoluţia lui Bancu din meciul cu Irlanda de Nord, dar recunoaşte că a avut unele probleme în partida cu Austria: ”Am fost mulţuimiţi după primul meci de jocul lui Bancu, la meciul cu Irlanda (n.r. Irlanda de Nord, scor 1-1) şi de asta l-am folosit în al doilea meci. E adevărat că au fost unele probleme acolo, la partea stângă, dar echipa a reacţionat bine şi am reuşit să câştigăm. Se vede uneori că vine din mijlocaş stânga, dar trebuie să înţeleagă şi el că de un an la Craiova joacă doar în această poziţie, de fundaş stânga”, a mai spus Dică la Telekom Sport.
Ar putea fi însă şansa lui Mario Camora, care ar putea da lovitura pe finalul carierei, dacă ar deveni internaţional român. Ar fi prima apariţie pentru Camora în tricoul unei echipe naţionale, deoarece n-a jucat nici măcar pentru echipele de juniori ale Portugaliei. 
 

viewscnt
Articole similare
VIDEO Cel mai dulce moment pentru Simona Halep de ziua sa de nastere. Toata arena i-a urat...