Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mario Camora, dezamăgit după ce CFR Cluj a remizat cu Viitorul: ”Rezultatul nu cred că este corect”. Reacţia lui Cristi Manea după ce a fost convocat de urgenţă de Mirel Rădoi

Mario Camora, dezamăgit după ce CFR Cluj a remizat cu Viitorul: ”Rezultatul nu cred că este corect”. Reacţia lui Cristi Manea după ce a fost convocat de urgenţă de Mirel Rădoi

CFR Cluj

Comentarii

Fundaşul stânga şi căpitanul campioanei CFR Cluj, Mario Camora, s-a arătat dezamăgit după ce echipa sa a obţinut doar un punct în deplasarea de la Ovidiu, în compania Viitorului Constanţa.

Camora a spus că rezultatul nu este corect, deoarece a doua repriză le-a aparţinut ”feroviarilor”. Apărătorul lateral a refuzat să comenteze arbitrajul la finalul partidei. 

”Rezultatul nu cred că este corect. Eu nu am văzut reluările, nu pot să comentez arbitrajul. Echipa a jucat bine astăzi, am făcut un meci bun. O primă repriză mai echilibrată, dar repriza a doua a fost a noastră, în faţa uneia dintre echipele care joacă cel mai bine din fotbalul nostru. Noi trebuie să facem cât mai multe puncte, cât mai repede, dar acum să studiem următorul adversar şi apoi vom încerca să recuperăm. Grupa din Europa League este foarte grea, dar trebuie să luăm totul pas cu pas. Sunt mândru că am fost convocat şi mai multe vreau să vorbesc acolo.”, a declarat căpitanul ardelenilor, Mario Camora, la finalul partidei dintre Viitorul Constanţa şi CFR Cluj.

Nici Cristi Manea nu este mulţumit de rezultatul final, însă apreciază atitudinea pe care el şi colegii săi au arătat-o în partida de duminică seara.

”Ne deranjează că nu am reuşit să mai marcăm. Sunt bucuros pentru atitudine, dacă vom continua aşa, e greu să ne bată cineva în acest an. Cred că suntem pe un trend ascendent, mai ales că ne-am calificat în Europa League. E greu să faci faţă pe ambele fronturi, dar eu cred că putem face. Sunt bucuros că am fost convocat, chiar mi-a dat o lacrimă...nu mă aşteptam. Voi da tot ce am mai bun pentru România! Toate meciurile sunt dificile, dar sper să avem spirit de sacrificiu şi să fim uniţi.”, a reacţionat şi Cristi Manea, chemat de urgentă de Mirel Rădoi la naţională după accidentarea lui Vlad Chiricheş.

CFR Cluj a remizat în deplasarea de la Ovidiu, scor 1-1 cu Viitorul. Ciprian Deac a marcat golul egalizator din lovitură de la 11 metri.

CFR Cluj a făcut un pas greşit în încercarea de a se apropia de liderul Craiova. A obţinut doar o remiză pe terenul Viitorului. Luckassen a deschis scorul repede pentru gazde. Este al doilea meci consecutiv în care olandezul marchează.

Replica CFR-ului din prima repriză nu a fost foarte periculoasă. Pereira şi-a încercat norocul, dar şutul său a trecut pe lângă. În partea secundă, campioana a primit un penalty, iar Deac a transformat, deşi Cojocaru a ghicit colţul. Mijlocaşul convocat la naţională de Rădoi a trecut milimetric pe lângă golul victoriei, pe final de meci.

Scorul a rămas 1 la 1, iar CFR este neînvinsă în Liga I, dar e la 6 puncte în spatele Craiovei. Viitorul este la al treilea meci consecutiv fără înfrângere.

Afla mai multe despre: mario camoracristi maneacfr clujviitorul constantaromania 

viewscnt
Articole similare