Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mario Camora, explozie de bucurie după ce FCSB a pierdut cu Iaşi: ”Dumnezeu nu doarme niciodată!”

Mario Camora, explozie de bucurie după ce FCSB a pierdut cu Iaşi: ”Dumnezeu nu doarme niciodată!”

Superliga

Comentarii

Mario Camora spune că atmosfera la CFR Cluj este mult mai bună după ce FCSB a pierdut cu 1-0 la CSM Poli Iaşi, rezultat în urma căruia ”feroviarii” au trecut pe primul loc. Fundaşul de 31 de ani spune că CFR Cluj este cea care merită titlul.

Cei de la CFR Cluj au trăit cu sufletul la gură meciul CSM Poli Iaşi - FCSB, din etapa trecută. La final, când Iaşi a reuşit să se impună cu 1-0, a fost o expozie de bucurie, spune Camora. Fundaşul lui CFR Cluj spune că s-a bucurat la fel de mult ca la un gol înscris de colegii săi.

”Ne simţim mai bine ca săptămâna trecută, pentru că acum depinde numai de noi. Am făcut un meci bun cu Craiova, unul dintre cele mai bune din sezonul ăsta, cu multe ocazii de gol. Şi normal că ne bucurăm că Iasi a câştigat cu FCSB, acum depinde doar de noi. Ne aşteaptă un meci foarte greu la Astra, dar cum se spune, o să mâncăm terenul şi să câştigăm, să fie un pas foarte important spre titlu [...] Aveam încredere că nu câştigă FCSB (n.r. cu Iaşi), am avut încredere în mod egal, dar m-am bucurat foarte tare şi am strigat ca şi cum a fost golul nostru, de la CFR. Dumnezeu nu doarme niciodată şi văd că noi am făcut un campionat foarte bun, deja era prea mult ghinion”, a declarat Mario Camora.

Afla mai multe despre: fcsbcfr clujmario camoracsm poli iasiliga 1 

viewscnt
Articole similare