Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mario Camora, extrem de supărat după eliminarea CFR-ului: "Am avut ocazii să facem mai mult. Trebuia să fim mai calmi, am avut o şansă mare!"

Mario Camora, extrem de supărat după eliminarea CFR-ului: "Am avut ocazii să facem mai mult. Trebuia să fim mai calmi, am avut o şansă mare!"

CFR Cluj

Comentarii

Mario Camora (33 de ani) a fost extrem de supărat la finalul meciului pierdut de CFR Cluj la loviturile de departajare contra croaţilor de la Dinamo Zagreb. Căpitanul CFR-ului a spus că el şi colegii săi nu trebuia să permită să se întâmple asta, mai ales că au jucat cu un om în plus o oră de joc. Acum, Camora a spus că toată lumea trebuie să se concentreze pentru calificarea în grupele Europa League.

Portughezul a spus că nu se poate da vina pe faptul că au lipsit anumiţi jucători, pentru că la CFR sunt doar jucători de valoare, dar şi că la loviturile de departajare e loterie, iar norocul şi ghinionul pot influenţa decisiv soarta unei partide.

"Din păcate, asta a fost. La penalty-uri e loterie, dar am avut ocazii să facem mai mult. Ei au jucat în 10 şi nu am putut să dăm gol. Asta e, trebuie să ne ridicăm moralul şi să facem totul pentru a ne califica în Europa League. Am spus, era bine să nu ajungem la penalty, e loterie. Ei au dat gol, noi am ratat. Asta este. Nici nu mai am cuvinte.

Trebuia să nu-i lăsăm să iasă pe contre, să nu dăm încredere adversarilor. Trebuia să fim mai calmi, să avem mai multă posesie pentru că jucam cu om în plus. Acum nu mai putem face nimic. Trebuie să ne gândim, să facem totul pentru a ne califica în Europa League. Dacă eşti la CFR, toţi jucătorii au valoare mare. Avem încredere în toţi. Cine e la CFR trebuie să joace, Mister deja a cerut mai mulţi jucători. Nu e o scuză, suntem toţi supăraţi.

Nu cred că era mai bine în două manşe. Noi am avut o şansă mare să ne calificăm astăzi. Am jucat cu un om în plus, trebuia să ne creem mai multe ocazii de a marca. Obiectivul e să ne calificăm în Europa League. Trebuie să avem şi noroc pentru a ajunge în play-off, sperăm să jucăm acasă din nou şi să ne calificăm.

Nu cred că e momentul acum să vorbesc despre asta. Sunt trist, sunt supărat. Am spus întotdeauna că sunt deschis să joc la naţională"
, a spus Mario Camora, la flash-interviu, la Look Plus.

CFR Cluj a pierdut dramatic meciul cu Dinamo Zagreb din turul doi preliminar al Ligii Campionilor. CFR-iştii au jucat cu un om în plus aproape 60 de minute, dar au fost conduşi până în prelungirile partidei cu 2-1. Debeljuh a egalat in-extremis în prelungiri, iar partida a ajuns, în cele din urmă, la loviturile de departajare. Elevii lui Dan Petrescu au pierdut cu 4-5, la 11 metri, şi au ratat calificarea mai departe.

Afla mai multe despre: mario camoracfr clujliga campionilor 

viewscnt
Articole similare